Με πολλές απουσίες, αλλά με μία σημαντική επιστροφή ταξίδεψε στη Γαλλία ο Ολυμπιακός, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει απόψε (25/3, 21:45) τη Βιλερμπάν, για την 31η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λούκα Βιλντόζα και Γιαννούλη Λαρεντζάκης, με τους δύο πρώτους να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, την ώρα που ο Έλληνας γκαρντ έχει γαστρεντερίτιδα.
Πολλές απουσίες, αλλά με μία επιστροφή ο Ολυμπιακός
Εκτός παραμένουν οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ωστόσο επιστρέφει στη δράση ο Μόουζες Ράιτ, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρει χτες (24/3) σε δηλώσεις του, πως ο Αμερικανός θα πάρει χρόνο στο ροτέισον.
«Έκανε ατομικές προπονήσεις, έχει κάνει και 2-3 ομαδικές (ο Ράιτ). Αν έπαιζε ο Μιλουτίνοφ θα ήταν δύσκολο να παίξει αύριο, αλλά αύριο θα χρησιμοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων. Κάποια διαστήματα, μικρά μεν. Θα μπει στο rotation. Στόχος μας είναι, το ίδιο είπα και σε εκείνον μιλώντας μαζί του, να έρθει σε πολύ καλή κατάσταση σε ένα μήνα, ενόψει play offs», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.
Από την άλλη, για τη Βιλερμπάν, ο Μαλεντόν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και θα αγωνιστεί απόψε, ενώ αντίθετα ο Καχούντι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».
Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ράιν Πεεράντι (Εσθονία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.