Σπουδαία νίκη κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς πανηγύρισαν οι Φοίνιξ Σανς (108-106), χάρις στο buzzer beater δίποντο του Ντέβιν Μπούκερ, με 1.7″ στο ρολόι, για το φινάλε και ανέβηκαν στο 35-37.
Ο Αμερικανός γκαρντ, πήρε τη τελευταία επίθεση της ομάδας του, με τον Κέβιν Ντουράντ (38π., 7/9 τρίποντα, 9/10 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 μπλοκ) στο παρκέ και δεν αστόχησε στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.