Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025
weather-icon 18o
Λοπετέγκι: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ξαναπήγαινα στη Ρεάλ»

Λοπετέγκι: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ξαναπήγαινα στη Ρεάλ»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι μίλησε για την απόφαση του να συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018, αλλά και την επιλογή της ισπανικής ομοσπονδίας να τον απολύσει.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Χουλέν Λοπετέγκι βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας και ετοιμαζόταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ομοσπονδία αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «El Larguero» ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του αυτή και ότι αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα το ξανάκανε.

«Μετανιώνω που δέχτηκα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης; Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα το ίδιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λοπετέγκι.

Οι δηλώσεις του Χουλέν Λοπετέγκι:

«Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν συνέχιζα με την εθνική ομάδα. Απλά πιστεύω ότι το διασκέδασα σαν παιδί και ότι ήταν δύο υπέροχα και ιστορικά χρόνια, αλλά, δυστυχώς, αυτή η απόφαση της ομοσπονδίας μας εμπόδισε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο τόσων Ισπανών, συμπεριλαμβανομένων και εμάς των ίδιων.

Μετανιώνω που δέχτηκα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης; Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα το ίδιο, γιατί έτσι μου υπαγόρευε η συνείδησή μου και πίστευα ότι ήταν σωστό να το κάνω.

Η ιδέα μου ήταν να ολοκληρώσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα και μετά να αναλάβω την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν τόσο απλό. Γιατί στην ομοσπονδία δεν το είδαν έτσι; Αυτή η ερώτηση δεν απευθύνεται πλέον σε εμένα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025
Απόρρητο