Η ΑΕΚ προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά του BCL και αυτό σημαίνει πως θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στον δρόμο για το Final 4. Θυμίζουμε πως αν η Ένωση καταφέρει να φτάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης, τότε αυτή θα διοργανωθεί στη «Sunel Arena».
Με την ολοκλήρωση του Top 16 έγιναν γνωστοί και οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα στους «8». Οι δύο είναι οι Γαλατασαράι και Ρέτζιο Εμίλια τις οποίες ήξερε ήδη από χθες ενώ σήμερα έμαθε και την τρίτη που είναι η Ναντέρ.
H κλήρωση για τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 12:30, με την ΑΕΚ να αποφεύγει ως πρώτη τις Μάλαγα, Τενερίφη και Νίμπουργκ που τερμάτισαν πρώτες στους άλλους τρεις ομίλους.
Από τις τρεις υποψήφιες αντιπάλους της πάντως, πιο δυνατή φαντάζει η Ρέτζιο Εμίλια η οποία έχει προπονητή της τον Δημήτρη Πρίφτη. Έναν άνθρωπο που γνωρίζουν πολύ καλά στον Δικέφαλο μιας και έχει διατελέσει βοηθός προπονητή επί σειρά ετών στην ομάδα, στο ξεκίνημα της καριέρας του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.