Πρωτέας Βούλας – Ολυμπιακός 57-70: Άνετα στους τελικούς οι «ερυθρόλευκες»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πρωτέα Βούλας με 70-57, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά και πέρασε στους τελικούς όπου περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Αθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα και από την έδρα του Πρωτέα Βούλας, επικρατώντας με 70-57, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά και περνώντας στους τελικούς της Α1 Γυναικών μπάσκετ, όπου περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Αθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό.
Η Κίρα Λάμπερτ ήταν η κορυφαία για την ομάδα του Θάνου Νίκλα, μετρώντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ακολούθησε η Ρεμπέκα Τόμπιν με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ενώ 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα πρόσθεσε η Ελεάννα Χριστινάκη.
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και στους τελικούς έχει στόχο να υπερασπιστεί το στέμμα του και να κατακτήσει τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του.
Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ο αντίπαλός του που θα προκύψει από την μάχη που γίνεται αυτή την ώρα στην έδρα του Παναθηναϊκού, εκεί όπου ο Αθηναϊκός προηγείται με 1-0 στην άλλη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 30-36, 45-53, 57-70
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- «Χαστούκι» στις υπερεξουσίες του Τραμπ – Το «καλό το παλικάρι» ξέρει κι άλλο μονοπάτι για να επιβάλλει δασμούς
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – «Οι ξένες χώρες χορεύουν στους δρόμους»


