Η πορεία του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και τα κατορθώματά του έχουν αυξήσει κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία. Η σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ (13 γκολ, 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη βελγική ομάδα) και τα φοβερά παιχνίδια που πραγματοποιεί και με την Εθνική Ελλάδος έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μερικών εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Πριν λίγες μέρες ακούστηκε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» επιθυμούν την ενίσχυσή τους στη μεσοεπιθετική τους γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή νέο, γρήγορο, που έχει την ταχύτητα και την «εκρηκτικότητα» στο παιχνίδι του.
Πλέον, φαίνεται πως μπαίνει μία ακόμα ομάδα στο… παιχνίδι. Ο λόγος για την Μπόρνμουθ, με τον Άντονι Ιραόλα να παρακολουθεί την πρόοδο του πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ, Νόριτς και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Διαχρονικά, διακαής πόθος του προπονητή της αγγλικής ομάδας είναι οι νέοι σε ηλικία παίκτες και ο Χρήστος Τζόλης φαίνεται πως έχει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία που επιθυμεί ο Ιραόλα να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής.
Η Κλαμπ Μπριζ κοστολογεί τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στα 25 εκατομμύρια ευρώ και πολύ δύσκολα πρόκειται να ρίξει, έστω και λίγο, τις απαιτήσεις της για έναν παίκτη που πλέον έχει σταθερά ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!