Με μία επιβλητική εμφάνιση και ένα άνετο 3-0, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Έμπερετσι Έζε να ηγείται των φιλοξενούμενων.
Ο Έμπερετσι Έζε, λίγες μέρες μετά το πρώτο του γκολ με την Εθνική Αγγλίας, πρωταγωνίστησε και πάλι, πετυχαίνοντας γκολ και ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Όλιβερ Γκλάνσερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο 34ο λεπτό, με εξαιρετικό δεξί σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Λίγο αργότερα, στο 38′, έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Σαρ και αυτός νίκησε τον Λένο για το 2-0. Το κερασάκι στην… τούρτα για την Κρίσταλ Πάλας έβαλε ο Ενκέτια στο 75′ με πλασέ.
Με αυτή τη νίκη, η Κρίσταλ Πάλας γίνεται η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει θέση στα ημιτελικά του FA Cup και πλέον περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της στη μάχη για έναν ιστορικό τελικό. Η ομάδα του Γκλάσνερ δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς την κατάλληλη στιγμή, θέλοντας να διεκδικήσει έναν μεγάλο τίτλο που θα σφραγίσει τη φετινή της εξαιρετική πορεία.
Στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, με την Μπράιτον να υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αύριο (30/3) είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις: Πρέστον – Άστον Βίλα στις 15:30 και Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι στις 18:30.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.