Ολυμπιακός: Το γκολ του Γιάρεμτσουκ ήταν το πιο γρήγορο σε ντέρμπι «αιωνίων» (vids)
Το γκολ του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο 47ο δευτερόλεπτο ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία των αναμετρήσεων που έχει παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 4-2 του «αιωνίου» αντιπάλου για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League και ξέφυγε με 10 βαθμούς στη μάχη του τίτλου.
Ούτε λεπτό δεν είχε συμπληρωθεί στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και συγκεκριμένα είχε συμπληρωθεί μόλις το 47ο δευτερόλεπτο.
Ο Ουκρανός φορ των Πειραιωτών πήρε το ρεκόρ από τον Τάκη Περσία, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας, στις 31 Ιανουαρίου 1982 στη Λεωφόρο, το οποίο είχε λήξει στην παράταση με 3-2 για τους «πράσινους».
Επί προσθέτως ο Ολυμπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ ενάντια στους «πράσινους» μετά τις 16 Μαΐου 2021 και το ματς των playoffs, όταν είχε επικρατήσει με 4-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.
Tα highlights από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League