Ρούνεϊ: «Όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για τη παρ’ολίγον μεταγραφή του στη Ρεάλ, τον διακαή πόθο του να πάει στην Μπαρτσελόνα και για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ το 2010.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και μίλησε για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2010, ενώ ανέφερε ότι βρέθηκε κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι της συγκεκριμένης χρονιάς.
Ο θρυλικός Άγγλος άσος ονειρευόταν να αγωνιστεί για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, διότι τότε είχε απίστευτη ομάδα και η κατάκτηση τροπαίων ήταν πιο πιθανή.
Δήλωσε πως ήθελε να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», διότι ανησυχούσε για την κατεύθυνση του συλλόγου, αλλά τελικά παρέμεινε εκεί και ο διακαής πόθος του να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούνεϊ
«Όταν είπα στην Γιουνάιτεντ το 2010 ότι δεν ήθελα να υπογράψω νέο συμβόλαιο και υπέβαλα αίτημα μεταγραφής, τρεις σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.
Μία συμφωνία με τη Ρεάλ φαινόταν πιο πιθανή για μερικές ημέρες, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που σκεφτόμουν περισσότερο και πώς θα μπορούσα να ταιριάξω στην ομάδα με τον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μπουσκέτς. Τελικά αποφάσισα να μείνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Κάθε παίκτης ήθελε να παίξει στην Μπαρτσελόνα τότε, είχε μία απίστευτη ομάδα. Το να κατακτήσω τρόπαια ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που σκέφτηκα για να φύγω από την Γιουνάιτεντ. Ήμουν έτοιμος να κλείσω τα 25 και ανησυχούσα για την κατεύθυνση του συλλόγου».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.