Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 133-123, τελειώνοντας έτσι το σερί 4 ηττών, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει άλλη μία σπουδαία εμφάνιση με double double (37 πόντοι, 11 ασίστ).
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς σούταρε με 68,9% (51/74), γράφοντας έτσι ιστορία στο NBA, πετυχαίνοντας όχι μόνο την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της (προηγούμενη με 66,7% στις 15 Δεκεμβρίου 1985 απέναντι στους Κινγκς), αλλά και την καλύτερη σε όλο το ΝΒΑ από τις 13 Μαρτίου 1998. Τότε οι Κλίπερς είχαν 69,3% (61/88) στη νίκη 152-120 απέναντι στους Ράπτορς.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:
Οι Μπακς δεν άνοιξαν το ροτέισον χρησιμοποιώντας 8 παίκτες, οι οποίοι ωστόσο είχαν ποσοστό πάνω από το 50%. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 12/18, ο Μπρουκ Λόπεζ 10/13, ο Ράιαν Ρόλινς 8/10, ο Τορίν Πρινς 6/8, ο Κάιλ Κούζμα 5/10, ο Πατ Κόνατον 4/5, ο Γκάρι Τρεντ 2/3 και ο Κέβιν Πόρτερ 4/7.
Στο 41-34 ανέβηκαν τα Ελάφια (24-14 εντός και 16-20 εκτός έδρας), την ώρα που οι Σανς έπεσαν στο 35-41 (23-15 εντός και 12-26 εκτός έδρας).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.