Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε για ακόμη μια φορά να γίνει viral, ενώ η Γαλατασαράι τον… τρόλαρε μέσα από τα social media για την επίθεση που έκανε στον προπονητή της μετά το ματς Κυπέλλου με τη Φενέρμπαχτσε.
Η «Τσιμ Μπομ» πήρε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 2-1 και ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως αυτό που «έκλεψε» την παράσταση είναι το τρίτο ημίχρονο του «παιχνιδιού».
Ο Ζοζέ Μουρίνιο πρωταγωνίστησε σε ακόμα ένα επεισόδιο στην Τουρκία, καθώς έπιασε τον Οκάν Μπουρούκ από τη μύτη και εκείνος έπεσε κάτω, κάνοντας εντυπωσιακό θέατρο.
Για αυτό τον λόγο, ο επίσημος λογαριασμός της Γαλατάσαραϊ στο Twitter θέλησε να τρολάρει τον Πορτογάλο προπονητή με ένα anime βίντεο που δημοσίευσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο εμφανίζεται ο Μουρίνιο να κάνει δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου, στη συνέχεια να ονειρεύεται τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους, ενώ στο φινάλε ο Πορτογάλος προπονητής εμφανίζεται σε ψυχιατρείο με ζουρλομανδύα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.