Πρόωρος τελικός στη Volley League γυναικών: Η πρώτη μαχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στα play-off
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά στην ημιτελική σειρά της Volley League γυναικών, στο «Μελίνα Μερκούρη» – Πού θα δείτε την αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο «Μελίνα Μερκούρη», για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Volley League. Ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να είναι ο τελικός, με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.
Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και η ομάδα που θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη σημερινή αναμέτρηση, θα πάρει σαφές προβάδισμα, ενόψει της συνέχειας.
Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Mega Play.
Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την ΑΟ Θήρας, με το πρώτο ματς να διεξάγεται σήμερα (6/4), στη Σαντορίνη, στις 19:00.
«Με τη στήριξη του κόσμου μας, θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο»
Μαριαλένα Αρτακιανού: «Πρώτος ημιτελικός, αύριο, με τον Παναθηναϊκό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο! Ελπίζουμε, ο κόσμος μας να έρθει και να μας στηρίξει».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League