
Επιτέλους ειρήνη: Η Μαντόνα και ο Έλτον Τζον τα βρήκαν μετά από δύο δεκαετίες «πολέμου»
Κάτι περισσότερο από δύο δεκαετίες κράτησε ο «πόλεμος της pop» ανάμεσα στη Μαντόνα και τον Έλτον Τζον, με τους δύο σταρ να αποφασίζουν ανακωχή.
Ήταν στα μέσα του 2002 όταν κυκλοφόρησε το επίσημο κομμάτι της επερχόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Die Another Day»: ένα τραγούδι που δεν θύμιζε σε τίποτα τα all time classic songs του 007. Ο πρώτος που έσπευσε να το κατακεραυνώσει ήταν ο Έλτον Τζον – και η Μαντόνα δεν τον συγχώρεσε ποτέ για αυτό.
«Το χειρότερο κομμάτι που έχει γραφτεί ποτέ για ταινία του Τζέιμς Μποντ» είχε πει τότε στο CBS ο Έλτον Τζον, με την 66χρονη pop star και ερμηνεύτρια του τραγουδιού να το παίρνει προσωπικά.
Δύο χρόνια μετά, ο 78χρονος θρύλος της μουσικής, έριξε λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά, καθώς ανεβαίνοντας στη σκηνή των Q Awards, αναφώνησε: «Υποψήφια για την καλύτερη συναυλία η Μαντόνα; Άντε γ@μήσου». Και από τότε ένας πόλεμος ανακοινώσεων ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο πλευρές, που έδειχνε ότι δεν θα τελείωνε ποτέ.
Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν η Μαντόνα με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ότι «θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου». Όπως εξήγησε, καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η εμφάνιση του Έλτον Τζον στο SNL και η on stage ερμηνεία του με την Μπράντι Καρλάιλ.
View this post on Instagram
«Μου θύμισε όταν ήμουν στο λύκειο και πήγα να τον δω σε μια συναυλία του στο Ντιτρόιτ. Αυτή η μέρα ήταν αξέχαστη και άλλαξε την πορεία της ζωής μου» είπε η Μαντόνα και συνέχισε: «Πάντα ένιωθα διαφορετική από τους άλλους και βλέποντάς τον στη σκηνή κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι κακό».
View this post on Instagram
Μάλιστα, τόνισε ότι η συμπεριφορά του Έλτον Τζον όλα αυτά τα χρόνια την πλήγωνε γιατί ήταν κάποιος που θαύμαζε πάρα πολύ. Τελικά οι δυο τους βρέθηκαν στα παρασκήνιο του SNL και η παρεξήγηση λύθηκε.
«Μου απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και ζήτησε να τον συγχωρήσω» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι ο Έλτον Τζον έχει γράψει ένα τραγούδι για εκείνη και της ζήτησε να συνεργαστούν.
Μάλιστα, για αυτή τη συνάντηση μίλησε στα social media και ο 78χρονος σταρ, λέγοντας ότι «χαίρομαι που επιτέλους μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν είμαι υπερήφανος για αυτά που είπα».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις