Νέες πληροφορίες για το μπασκετικό μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις έφερε στο φως ο Αντρέα Καλτσόνι. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ, ανέφερε πως ο 30χρονος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της σεζόν 2025-26.
Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ είναι εδώ και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η πρώην ομάδα του θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της.
Τι λέει ο Καλτσόνι για Γκριγκόνις και Ζαλγκίρις
💣‼️Zalgiris Kaunas pushes to find a total agreement with Marius Grigonis for next season.
«Η Ζαλγκίρις Κάουνας πιέζει για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τον Μάριους Γκριγκόνις για την επόμενη σεζόν. Ο Γκριγκόνις ενδέχεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε «τιτίβισμά» του ο Ιταλός δημοσιογράφος.