H Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει απόψε (19/4, 18:00) τη Χάβρη με τον Λουίς Ενρίκε να παίρνει μέρος, όπως κάθε φορά, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της κουβέντας θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό του σχετικά με την κριτική που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που έχει προπονήσει.
H τοποθέτηση του Λουίς Ενρίκε:
«Είμαι ο προπονητής που έχει δεχθεί την μεγαλύτερη κριτική από όλους στην Ευρώπη. Με κριτίκαραν στη Ρόμα, στη Μπαρτσελόνα, και στην εθνική Ισπανίας για τους παίκτες που επέλεγα αλλά και έκανα αλλαγή».
Θυμίζουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει του γαλλικό πρωτάθλημα, είναι στον τελικό του κυπέλλου με τη Ρεν, ενώ θα λάβει μέρος και στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.