Κυριακή του Πάσχα: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Με αλλαγές στο πρόγραμμα τους θα λειτουργήσουν και φέτος τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Με τροποποιήσεις στο πρόγραμμα λειτουργίας τους θα κινηθούν και φέτος τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας κατά την περίοδο του Πάσχα, δηλαδή έως και την Τετάρτη της 3 Απριλίου 2025, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.
Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα
- Όλα τα μέσα θα λειτουργούν με πρόγραμμα Κυριακής και Αργιών.
- Οι συχνότητες κυμαίνονται μεταξύ 12′ και 15′ για το Μετρό και το Τραμ.
- Τα λεωφορεία θα κινούνται με μειωμένο πρόγραμμα.
- ΚΤΕΛ Αττικής: Δρομολόγια Κυριακής (πλην γραμμών Μεγάρων).
Τρίτη του Πάσχα
- Λεωφορεία και Τρόλεϊ: Πρόγραμμα Σαββάτου.
- Μετρό: Πιο συχνά δρομολόγια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να επανέρχεται πλήρως το καθημερινό πρόγραμμα.
- Τραμ: Ανά 12′ ως τις 22:00, ανά 15′ αργότερα.
Τετάρτη του Πάσχα
Σταδιακή επαναφορά των κανονικών συχνοτήτων:
- Μετρό: Πυκνότερα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές.
- Τραμ: Ανά 1′ ως τις 22:00, ανά 15′ αργότερα.
Προαστιακός
Τέλος να σημειωθεί ότι η Hellenic Train δεν έχει ανακοινώσει κάποια μεταβολή των δρομολογίων του Προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας τις μέρες του Πάσχα.
Τις μέρες αργίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά όλα τα δρομολόγια, πλην των δρομολογίων που πραγματοποιούνται μόνο τις καθημερινές (συγκεκριμένα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου και της Χαλκίδας).
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442