Πονσαρνάου: «Μια διαφορά επτά πόντων μπορεί να ανατραπεί σε 15 δευτερόλεπτα»
Ο Χάουμε Πονσαρνάου μίλησε για το παιχνίδι της Μπιλμπάο με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η διαφορά των επτά πόντων μπορεί να ανατραπεί γρήγορα.
Ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει αύριο την Μπιλμπάο στη Θεσσαλονίκη, στον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup.
Ο Χάουμε Πονσαρνάου μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και στάθηκε στο προβάδισμα των επτά πόντων που έχει η ομάδα του, τονίζοντας ότι μπορεί να ανατραπεί σε δευτερόλεπτα.
Οι δηλώσεις του Χάουμε Πονσαρνάου:
«Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο των 40 λεπτών αυτού του τελικού. Όσο καλύτερη είναι η ατμόσφαιρα, τόσο πιο μεγάλο είναι το κίνητρο για την πρόκληση.
Μια διαφορά επτά πόντων είναι σαν ισοπαλία και μπορεί να ανατραπεί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Πρέπει να δώσουμε το 100% σε κάθε κατοχή».
Η Θεσσαλονίκη είναι ένας τόπος με μεγάλη παράδοση και παθιασμένο κοινό, αλλά αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιπλέον είχε πολλές ημέρες για να προετοιμαστεί για τον αγώνα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.