Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης με ανάρτηση του, προειδοποιώντας όπως αναφέρει για προσπάθεια εξαπάτησης από άγνωστο.
Η ανάρτηση του Δήμου ακολουθεί:
«Προσοχή κίνδυνος απάτης
Τις τελευταίες ώρες έχουν διαπιστωθεί προσπάθειες εξαπάτησης συμπολιτών μας, προμηθευτών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, καθώς έχουν δεχτεί τηλεφώνημα από άγνωστο (χρησιμοποιώντας το πραγματικό όνομα του ταμία του Δήμου μας), ο οποίος ισχυρίζεται ότι προκειμένου να εξοφληθούν οι οφειλές στον Δήμο, θα πρέπει να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που τους υποδεικνύει.
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε κατάθεση χρημάτων.
Το Τμήμα Ταμείου του Δήμου καλεί αποκλειστικά από τα τηλέφωνα 22813 61024 και 22813 61025, οπότε σε περίπτωση που δεχθεί κάποιος κλήση από διαφορετικό αριθμό, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απάτης».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.