Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά, με τον Τόμας Γουόκαπ να μιλά για το ματς.
Ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου που ήταν μεγάλη βοήθεια, ενώ ξεκαθάρισε πως το Game 2 είναι πρόκληση για τους Πειραιώτες.
Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε με physicality στην άμυνα, εκτελέσαμε καλά και στην άμυνα και την επίθεση. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά συνολικά, παίξαμε με ταχύτητα, με physicality και είχαμε πολλή ενέργεια.
Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά το παιχνίδι-πρόκληση είναι το δεύτερο. Όπως ξέρετε τις τελευταίες 3 φορές χάσαμε στο δεύτερο ματς»
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.