Αρκαδία: Συγκλονίζει η μαρτυρία του φαρμακοποιού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα στο Λεβίδι
«Άκουσα τα τζάμια του φαρμακείου να πέφτουν, είδα να βγαίνουν καπνοί και σκόνη από τα δύο αυτοκίνητα», λέει ο φαρμακοποιός από το Λεβίδι μιλώντας στο MEGA
Συγκλονίζει η μαρτυρία του φαρμακοποιού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας χθες στο τροχαίο δυστύχημα στο Λεβίδι Αρκαδίας με νεκρή μια γυναίκα.
Ο Βασίλης Γκιντώνης, ήταν μπροστά στο τροχαίο δυστύχημα και μίλησε για τα όσα έζησε στην εκπομπή του MEGA «Εξελίξεις Τώρα».
«Άκουσα τα τζάμια να σπάνε και βγαίνουν καπνοί»
«Άκουσα τα τζάμια του φαρμακείου να πέφτουν, είδα να βγαίνουν καπνοί και σκόνη από τα δύο αυτοκίνητα, τους ανθρώπους μέσα και αμέσως κάλεσα να έρθουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβουν».
Όπως λέει, βγήκε σοκαρισμένος από το φαρμακείο για να δει τι έχει γίνει, και πιάνει το κεφάλι του με αυτό που αντικρίζει.
«Ευτυχώς είμαι καλά», προσθέτει με ανακούφιση.
«Δεν ήθελα να τους μετακινήσω, και είπα και στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να μην τους μετακινήσουν και αυτοί γιατί θα μπορούσε να συμβεί κάτι χειρότερο αν είχαν εσωτερική αιμορραγία. Η γυναίκα είχε κόψει τη μηριαία φλέβα και αργότερα κατέληξε», τόνισε ο φαρμακοποιός από το Λεβίδι.
Πώς συνέβη το τροχαίο
Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 9:00 στο Λεβίδι Αρκαδίας όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε σταματημένο αγροτικό. Το μοιραίο αυτοκίνητο, αντί να ακολουθήσει τη σωστή κυκλική πορεία γύρω από την πλατεία, κινήθηκε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αγροτικό όχημα.
Από τη σύγκρουση η συνοδηγός του Ι.Χ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ επιβάτης του σταθμευμένου αγροτικού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του Ι.Χ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.