Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

Slow Food

Ενθουσιασμένος ο Κάρολος από το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο - Ζήτησε τις συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Λαζάρου το να ζητήσει το Μπάκιγχαμ τις συνταγές έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα, καθώς αυτό σημαίνει ότι λόγω των συνταγών θα ψάξουν και τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα μας.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Οι κορυφαίες τροφές που καλύπτουν τις ανάγκες μας σε κάλιο

Ο οργανισμός μας χρειάζεται το κάλιο ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλή λειτουργία των μυών, να διατηρείται η επάρκεια υγρών στο σώμα και να αποφεύγονται οι αυξομειώσεις της αρτηριακής πίεσης.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η Unesco άνοιξε πόλεμο ανάμεσα στην Νάπολη και την υπόλοιπη Ιταλία για τον καφέ εσπρέσο

Υπάρχει μια συνεχιζόμενη και έντονη σύγκρουση μεταξύ της κουλτούρας του ναπολιτάνικου καφέ και της υπόλοιπης Ιταλίας, και οι δύο ζητούν διεθνή αναγνώριση για τη συμβολή τους στην παγκόσμια κληρονομιά του καφέ.

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Στενοφύλλα: Ένα σπάνιο είδος καφέ πολύ πιο ανθεκτικό στην κλιματική αλλαγή

Ο καφές Στενοφύλλα έχει μεγαλύτερη αντοχή σε υψηλότερες θερμοκρασίες έως και 6 βαθμών Κελσίου παραπάνω από τον Arabica, που αποτελεί το 56% της παγκόσμιας χρήσης

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η φυσική μπλε χρωστική που βρίσκεται στο κόκκινο λάχανο μπορεί να αντικαταστήσει την τεχνητή

Το μπλε μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στον κόσμο, αλλά είναι τόσο σπάνιo στη φύση που οι επιστήμονες κατέφυγαν σε τεχνητές χρωστικές και χημικές ουσίες για να δημιουργήσουν όλα τα αγαπημένα μας μπλε προϊόντα - συμπεριλαμβανομένων γλυκών, ποτών, δισκίων φαρμάκων, καλλυντικών και ρούχων

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Vetements: Burger υψηλής ραπτικής

Μπορείτε να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Vetements

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Γκουρμέ delivery: Μπέργκερ διάστερου εστιατορίου κάνει θραύση στο Άμστερνταμ- Δείτε πόσο κοστίζει

Το ξενοδοχείο Waldorf Astoria στο Άμστερνταμ, με σεφ βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin και δωμάτια που ξεκινούν από 600 ευρώ, είχε αρχικά αποκλείσει την ιδέα του delivery.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Το μπαχαρικό που ανεβάζει την λίμπιντο

Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα παρατηρήθηκε μετά τη χρήση αυτού του μπαχαρικού καθιστώντας το το κορυφαίο αφροδισιακό

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Χριστίνα Μπόμπα: Φτιάξτε το υγιεινό σνακ που απολαμβάνει στις λιγούρες της εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε «Σοκολατένιες μπανάνες», ενώ μοιράστηκε φυσικά και τη συνταγή με τους διαδικτυακούς της φίλους

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πόσο παχυντικό είναι τελικά το βραδινό;

Πόσο ασφαλές για το βάρος μας είναι το πλουσιότερο βραδινό που τείνουμε να καταναλώνουμε όταν την επόμενη μέρα έχουμε προγραμματίσει γυμναστική;

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ανανέωση, Αποτοξίνωση & Απόλαυση στη Νηστεία

Τα 3αλφα της Σαρακοστής μας δείχνουν το δρόμο για να μετατρέψουμε τη νηστεία σε ένα δώρο για τον οργανισμό - αλλά και για τον ουρανίσκο μας - καθώς ανακαλύπτουμε ξανά τις θεμελιώδεις (και λαχταριστές) αρχές της μεσογειακής διατροφής.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Χρύσα Παραδείση: Η Σμυρνιά μαγείρισσα που ανέδειξε και καθιέρωσε την ελληνική γαστρονομική παράδοση

Ο υπερεκτιμημένος Τσελεμεντές δεν επέτρεψε ίσως στο όνομα "Παραδείση" να αναχθεί στο απόλυτο brand της ελληνικής μαγειρικής όπως του άξιζε

Γεωργία Δρακάκη
Γεωργία Δρακάκη

Η ιστορία της πρωτοπόρου (και εν πολλοίς άγνωστης) δημοσιογράφου γεύσης των New York Times

Το όνομα της Jane Nickerson δεν ακούγεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε παρόλο που ήταν εκείνη που έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα ονομάζεται δημοσιογραφία γεύσης (και έγραψε πρώτη για το cheeseburger!).

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τι πρέπει να τρώμε τελικά για πρωινό;

Αν πρόκειται να φάτε πρωινό επειδή είναι το αγαπημένο σας γεύμα της ημέρας ή επειδή σας δίνει ενέργεια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, φροντίστε να περιλαμβάνει πρωτεΐνες.

Ελιάννα Κωφού
Ελιάννα Κωφού

Έτσι θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και light σάντουιτς με αυγοσαλάτα

Τα περισσευούμενα βραστά αυγά δεν θα είναι ποτέ ξανά… μπελάς χάρη σε αυτή την κρεμώδη αυγοσαλάτα, ιδανική για σάντουιτς, για κρακεράκια, για ντιπ, ως συνοδευτικό στο τραπέζι σου!

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πώς το Brexit κατέστρεψε το Πάσχα για τους Βρετανούς παραγωγούς σοκολάτας

Οι εγχώριοι παραγωγοί σοκολάτας, οι οποίοι θα έπρεπε να γιορτάζουν μια από τις πιο κερδοφόρες στιγμές του έτους, αντ 'αυτού ζουν το δικό τους δράμα μιας και όλοι αναφέρουν πως όλα πρόκειται να αλλάξουν. Η αιτία; Το Brexit.

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαλειμματική νηστεία

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της διαλειμματικής νηστείας είναι η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00) και απαγορεύει την κατανάλωση τροφής τις υπόλοιπες 16 ώρες

Ελιάννα Κωφού
Ελιάννα Κωφού

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024