Ιαπωνία : Καθηλωμένα στο έδαφος, τα αεροπλάνα μετατρέπονται σε… εστιατόρια
Η πρωτοβουλία έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικερδής
Η πρωτοβουλία έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικερδής
Δεκάδες πολύτιμες συνταγές και αφηγήσεις μαζεύτηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο Grand Dishes.
Σύμφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».
Το αγαπημένο κυπριακό τυρί αναγνωρίστηκε επιτέλους ως προϊόν ΠΟΠ και οι New York Times πρότειναν μια ευφάνταστη σαλάτα στην οποία πρωταγωνιστεί.
Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν η κάπαρη τηγανιστεί.
Έχει σχήμα φύλλου και γεύση βοδινού. Τι είναι;
Η γλυκιά ιστορία πίσω από τον τίτλο της ταινίας που διεκδικεί το μεγάλο βραβείο.
Τέλειες για κάθε ώρα της μέρας και για όλη την οικογένεια
Νέα έρευνα φέρνει στο φως την επίπτωση που έχουν οι καθημερινές μας επιλογές στο περιβάλλον
Αν θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις την τέλεια ομελέτα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μαθήματα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη.
H κατανάλωση ψαριού δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις «διατροφικός θησαυρός»
Οι τραγανές, ακανόνιστες άκρες που καραμελώνουν δίνοντας την απολαυστική υφή και την έκρηξη γεύσης- δημιουργούνται από το γερό πάτημα του κρέατος πάνω στην καυτή πλάκα- δηλαδή το smashing.
Αυτά τα νόστιμα τυροπιτάκια σε μια ασυνήθιστη παραλλαγή θα γίνουν η νέα σας αγαπημένη συνταγή
Τα φυτοφάρμακα και τα χημικά που καταναλώνουμε μαζί με τα θρεπτικά λαχανικά και φρούτα μας, έχουν οδηγήσει πολλούς καταναλωτές σε bio μονοπάτια. Μήπως όμως να το ξανασκεφτούν;
Την ίδια ώρα η Μαρία… μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά εμφανίστηκε μετά από λίγο για να επιτηρήσει το πώς προχωρούσαν οι εργασίες στην κουζίνα!
Μεσογειακή διατροφή, "street food" και "boza": Τα κοινά και οι διαφορές στο καθημερινό τραπέζι Ελλήνων και κατακτητών
Αν ταλαιπωρείσαι από πόνους στην κοιλιά και στο έντερο τότε καλό θα ήταν να βγάλεις ή να περιορίσεις από τη διατροφή σου συγκεκριμένα τρόφιμα
Ο θόρυβος γύρω από το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο επαναφέρει το ερώτημα για το εάν η υψηλή μαγειρική είναι μόνο μια ταξική πολυτέλεια
Μοιάζει με τυρί, ακούγεται σαν γλυκό και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη στη διατροφή μας
Η πιο νόστιμη, γαλλική "τάρτα που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια στο σπιτικό σας brunch και όχι μόνο
Τα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν το βραδινό μας και να σαμποτάρουν την προσπάθειά μας για αδυνάτισμα
Υπάρχει λύση αλλά δεν είναι αυτή που νομίζεις.
Το F του νέου οινοπαραγωγού Φοίβου Παπαστρατή επελέγη ανάμεσα στα κρασιά που προσφέρθηκαν στους υψηλούς καλεσμένους στο επίσημο δείπνο για την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ΄21 στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης.
Μετά τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, είναι η ιδανική επιλογή για γλυκό-Δεν έχει γίνει χωρίς λόγο τόσος ντόρος για την συνταγή της, άλλωστε!
Ο "Μαμά Πεινάω" Τάσος Αντωνίου, λάτρης και μύστης της ελληνικής κουζίνας, ξεκλειδώνει το παραδοσιακό γεύμα της 25ης Μαρτίου
Και τα πιο αυθεντικά παιδιά. Και οι πιο νόστιμες κις λορέν και galettes. Και...
Εύκολος μπακαλιάρος σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου
Το ταχίνι αντικαθιστά το κουκουνάρι σ’ αυτή την εύκολη παραλλαγή της λατρεμένης ιταλικής σάλτσας.
Μήπως είστε κι εσείς «κριτής σε καλλιστεία τροφίμων»;
Δείτε δύο συνταγές που αναδεικνύουν την θρυλική πεσκανδρίτσα
Γλυκά για όλους που εμβολιάζονται και για όσους χορηγούν τα εμβόλια της COVID-19
"Ταπεινά" υλικά, απλή τεχνική, σπουδαία γεύση και θρεπτική αξία
Οι καφέδες της καραντίνας δεν κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους τους επαγγελματίες bartenders, αλλά ας όψεται το Tik Tok
Πολλοί καταναλώνουν για πρωινό γεύμα δημητριακά πρωινού με το γάλα τους. Άλλοι πάλι τρώνε δημητριακά για βραδινό πιστεύοντας ότι είναι μία καλή επιλογή που θα τους βοηθήσει να αδυνατίσουν
Το Χαμόν μας προέρχεται αποκλειστικά από την Ισπανία. Μόνο στην Ισπανία υπάρχει η ειδική ράτσα μαύρων Ιβηρικών χοίρων, το κατάλληλο κλίμα, τα πυκνά δρυοδάση και η εμπειρία αιώνων στην επεξεργασία και παραγωγή του εκλεκτού αυτού προϊόντος.
Ένα κουταλάκι την ημέρα δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας και χαρίζει ενέργεια
Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν ενεργειακές μπάρες
Ιδανικά για τον πρωινό και απογευματινό καφέ, αλλά και για λίγο τσιμπολόγημα μες στη μέρα
Μήπως δεν πρέπει να εξορίσετε τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σας;
Και λευκά και καφετιά βγάζουν νόστιμη ομελέτα. Σε κάτι, όμως, διαφέρουν...
Η απροσδόκητη συνεργασία περιέχει ένα ζευγάρι ψωμένιες παντόφλες, ένα πακέτο πολυτελών στιγμιαίων ζυμαρικών και δύο μπλούζες. Μήπως σας άνοιξε η όρεξη για παριζιάνικη μόδα;
Οκτώ τροφές που αποτελούν πλούσιες πηγές βιταμίνης D.
Η πιο απλή, εύκολη και γευστική συνταγή για cheesecake
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου της Λυών να αφαιρέσει προσωρινά το κρέας από τα γεύματα στα σχολικά εστιατόρια της πόλης
Τα μακαρόνια πάνε με σάλτσες και το μπρόκολο με δίαιτες-ή μήπως μαζί πηγαίνουν τέλεια και απλώς εσείς δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα;
Γιατί αποφάσισαν να υιοθετήσουν το όνομα του λιπαρού ψαριού;
Όλα τα υλικά μπαίνουν στην ίδια κατσαρόλα και σε 9 λεπτά η μακαρονάδα είναι έτοιμη.
Νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά, μπορείτε να τα απολαμβάνετε σε αρκετές παραλλαγές και να επωφελείστε από τα θρεπτικά τους συστατικά διασκεδάζοντας
Συνταγή για απολαυστικό, υγρό, κέικ σοκολάτας με επικάλυψη κρέμας.
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης που μας έφτιαξε μια σοκολατένια κινόα, πλούσια σε σίδηρο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε, κάλιο και φώσφορο, και ιδανική για πρωινό!
Ιδανικές τροφές για όσους νηστεύουν, είναι vegan ή απλά αποφεύγουν το κρέας...
Η περίοδος της νηστείας είναι μια ιδανική ευκαιρία για να προσφέρει κανείς στον οργανισμό του αποτοξίνωση
Με ποια συνταγή θα είναι πιο νόστιμες οι γαρίδες μας;
Ο ιδρυτής του ιστορικού φούρνου της Αθήνας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Ποια ροφήματα αυξάνουν το βάρος μας
Με αυτό το βρώσιμο κονφετί θα στολίσετε τέλεια τούρτες και μπισκότα.
O διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης μας μαθαίνει τρόπους για να νηστέψουμε χωρίς να πάρουμε κιλά μέσα στη Σαρακοστή
Η πιο νόστιμη συνταγή μαζί με όλα τα tips για χταπόδι κριθαρότο
Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα με την Ελένη Ψαραύτη και ετοιμάζουν νόστιμες σαρακοστιανές συνταγές
Τα θαλασσινά και οι μεζέδες λαχανικών μπορούν, φέτος, να προσγειωθούν πανεύκολα και πιο νόστιμα από ποτέ στο παραδοσιακό τραπέζι
Και, φυσικά, έχουν και υψηλή διατροφική αξία
Οι έξι πιο γνωστοί σεφ της Ελλάδας φτιάχνουν τη δική τους ταραμοσαλάτα.
Έμπνευση για τα ωραία του σαρακοστιανού τραπεζιού.
Οι κλασσικοί κεφτέδες γίνονται τώρα νοστιμότατοι και νηστίσιμοι ρεβιθοκεφτέδες και ταραμοκεφτέδες
Ανησυχητική μελέτη έδειξε σύνδεση των διατροφικών διαταραχών με ένα πολύ συνηθισμένο κοριτσίστικο παιχνίδι
Με έναρξη την Καθαρά Δευτέρα, η περίοδος πριν το Πάσχα, δηλαδή η Σαρακοστή, αποτελεί ευκαιρία για νόστιμα και υγιεινά μαγειρέματα και τσιμπούσια
Ο Γιάννης Λουκάκος επιλέγει μαύρες ταλιατέλες, που παίρνουν το χρώμα τους από το μελάνι σουπιάς, και φτιάχνει την πιο λαχταριστή μακαρονάδα θαλασσινών.
Δεν χρειάζεται να πεινάσεις, αλλά είναι ευκαιρία για μερικές ημέρες ή εβδομάδες πιο υγιεινής διατροφής
Κάθε μπουκιά γεμάτη γεύση και θρέψη-αν το φτιάξετε μία φορά, θα σας γίνει αγαπημένη συνήθεια
Σπάνιο σατιρικό βιβλίο μαγειρικής του Άντι Γουόρχολ βγαίνει στο «σφυρί»
Μπισκοτένια βάση με άρωμα βουτύρου, υφάλμυρη εθιστική καραμέλα, αρωματικές ολόγλυκες μπανάνες, αέρινη σαντιγί, τραγανές φλούδες bitter σοκολάτας. Όλα αυτά τα υλικά μαζί, σε έναν πραγματικά ακαταμάχητο συνδυασμό, τόσο μοναδικό, τόσο γευστικό.
Εύκολες και απλές συνταγές, κυρίως όμως με παράδοση χρόνων σε μια αριστουργηματική έκδοση με κείμενα και εικόνες που δεν χορταίνονται
Όταν η βασίλισσα των λαχανικών, η μελιτζάνα, συναντά το ρύζι και τα λαχανικά, το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο χορταστικό και πληθωρικό
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442