Wagyu και Kobe Beef: Ξεκλειδώνοντας το πιο «σέξι» μοσχαρίσιο κρέας
Στη γαστρονομία, ειδικά σε ό,τι αφορά το βόειο κρέας, οι πιο γοητευτικοί μύθοι «χτίστηκαν» στην Ιαπωνία
Στη γαστρονομία, ειδικά σε ό,τι αφορά το βόειο κρέας, οι πιο γοητευτικοί μύθοι «χτίστηκαν» στην Ιαπωνία
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Το κλασσικό κέικ μαρμπρέ τώρα μπαίνει σε πυρέξ!
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Το τοπίο του φαγητού και του cocktail μοιάζει κάπως αχαρτογράφητο μετά την λήξη της καραντίνας, αλλά η Αθήνα ήταν έξω και γλέντησε αυτές τις μέρες
Με κιμά και λαχταριστή ζύμη, θα τα λατρέψετε
Αν είστε λάτρεις των γλυκών, αλλά θέλετε κάτι πιο θρεπτικό και υγιεινό, εδώ είστε!
Οι προϊστορικοί Homo sapiens και οι ξάδελφοί τους οι Νεάντερταλ κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες άμυλου
Κατακόκκινες και ζουμερές, οι φράουλες προσφέρουν στον ουρανίσκο σου την απόλαυση που θέλει, ανεβάζουν την λίμπιντο και όλα αυτά προσθέτοντας στη σιλουέτα σου λίγες μόνο θερμίδες
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Συμβαίνει συχνά τις ημέρες που ακολουθούν το Πάσχα να κοιτάμε τις πιατέλες με τα γλυκά να μένουν απείραχτα, ώσπου να καταλήξουν στα σκουπίδια.
Το ουίσκι της Αμερικής, το μπέρμπον, έχει γίνει το αλκοολούχο ποτό de jour σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ξεπερνώντας τις πωλήσεις κάθε άλλης κατηγορίας ποτών
Τα αγαπημένα ελληνικά γεμιστά "αλλιώς"
Αυτή την συνταγή για γλυκόξινο κοτόπουλο πρέπει να την δοκιμάσετε....
Φτιάχνεται με τα μακαρόνια από χθες, ό, τι τυριά έχετε στο ψυγείο και αυγά!
Όπως και στη χώρα μας, έτσι και στις ΗΠΑ, ο κοροναϊός επέφερε τεράστιο πλήγμα στην εστίαση
Κι όμως ο καφές σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες
Τα φύκια μπορούν να φέρουν μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών στην διατροφή σας αλλά μπορούν και να βελτιώσουν την ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας σας
Είχατε σκεφτεί ότι το σπανάκι ταιριάζει τόσο πολύ με τα πράσινα μήλα;
Τα πασχαλινά κουλουράκια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ένα επιδόρπιο απολαυστικό και πανεύκολο
Μια ανέλπιστα γευστική εκδοχή του αγαπημένου μικρών και μεγάλων κοτόπουλου
Είναι στην εποχή τους και έχουν τέλεια γεύση
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, γνωστό για τα κρεατοκεντρικά του πιάτα, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή για λόγους βιωσιμότητας.
Για την στήλη της Cucina Con Doro στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός φτιάχνει πεντανόστιμα ζυμαρικά
Η πιο δροσερή και σοφιστικέ προσθήκη στο τραπέζι μας
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ ασχολείται με τη βιομηχανία του αλκοόλ. Το Παλάτι του Μπάγκιχαμ ήδη πουλάει τα δικά του τζιν, κραζιά, ουίσκια και σαμπάνιες.
Μια λαχταριστή συνταγή για σάντουιτς που φτιάχνεται γρήγορα με τα κόκκινα, βραστά αυγά της Λαμπρής
Ο κλινικός διαιτολόγος και διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» και μάς έδωσε μια γευστική λύση για να απολαμβάνουμε όση πίτσα θέλουμε χωρίς… τύψεις!
Πρέπει να δώσουμε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα την ευκαιρία να ανταποκριθεί καλύτερα φροντίζοντας να ανακάμψουμε γρηγορότερα.
Το «Καφέ Μελίνα» δεν είναι ένα ακόμα cafe bistrot, αλλά για ένα σημείο συνάντησης της ιστορίας στην καρδιά της Αθήνας
Συμβουλές και διατροφικά tips για να ενισχύσουμε την αποτοξίνωση του οργανισμού μας
Με πολύ απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις γρήγορα αυτό το γαλλικό γλυκό με φράουλες.
Το νέο ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο σεφ Άντονι Μπουρντέν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουλίου, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.
Δια χειρός Λευτέρη Σουλτάτου, η πιο νόστιμη εκδοχή της παραδοσιακής σούπας
Αγαπημένοι σεφ εμπιστεύονται στο in.gr τις πρώτες πασχαλινές τους αναμνήσεις και το Πάσχα από την θέση του μάγειρα
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!
Αν δεν θέλετε να μαγειρέψετε ή αν περνάτε πιο μοναχικό Πάσχα, δεν χρειάζεται να στερηθείτε την απόλαυση των παραδοσιακών γεύσεων
Ιδιαίτερα γευστική και όχι δύσκολη στην παρασκευή θα κάνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς
Αγαπημένοι σεφ εμπιστεύονται στο in.gr τις πρώτες πασχαλινές τους αναμνήσεις και το Πάσχα από την θέση του μάγειρα
Αυτή η συνταγή με μανιτάρια και ταχίνι την απογειώνει
Το πιάτο είναι ιδανικό για το τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής
Μυστικά και κόλπα για το βάψιμο των πασχαλινών αυγών έδειξε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η γιαγιά Τούλα μαζί με τον Απόστολο Ρουβά.
Aφράτα τσουρέκια απο την Υβόννη Μπόσνιακ
Οι μαγειρικές ικανότητες της Δέσποινας Βανδή είναι ευρέως γνωστές, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τις σπεσιαλιτέ της.
Η απόφαση του Epicurious προκάλεσε θετικά σχόλια αλλά και θυμωμένες αντιδράσεις.
Αν η μακροζωία αποτελεί στόχο σας, τότε από το πρωινό δεν θα πρέπει να λείπει, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το πλιγούρι βρώμης
Ένα από τα εναπομείναντα καμάρια της Τρίτης Σεπτεμβρίου και της Βικτώριας μας συνδέει γευστικά με τις πιο ρετρό μας αναμνήσεις
Βότανα με γεύσεις και μυρωδιές που μας ηρεμούν ψυχή τε και σώματι
Ναι, είναι παχυντικό. Αλλά και πολύ απολαυστικό. Φέτος, δεν χρειάζεται να στερηθούμε τίπτοα, αρκεί να τηρήσουμε ένα μέτρο στην απόλαυση
Και τα πιο εύκολα να φτιάξετε, επίσης!
Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» Μυρτώ Αλικάκη μας προτείνει τις δικές της νηστίσιμες συνταγές για την Μεγάλη Εβδομάδα
Παρά το γεγονός ότι η τάση μας για τσιμπολογήματα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην πείνα μας, αλλά και σε ψυχολογικούς παράγοντες, υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνουμε πιο υγιεινά
Το τελευταίο βιβλίο της Γιασμίν Καν είναι μία συλλογή συνταγών από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο.
Όποιος βρίσκεται γύρω από βρέφη και νήπια ξέρει ότι μπορεί να βάλουν οτιδήποτε στο στόμα τους
Υπάρχουν αστικοί μύθοι που μας μπερδεύουν, αφού τους παίρνουμε ως δεδομένα ενώ δεν ισχύουν. Ένας από αυτούς υποστηρίζει πως οι ντομάτες περιέχουν ζάχαρη.
Η συνδημιουργός του αθηναϊκού Funky Gourmet και του Opso του Λονδίνου μίλησε στις Rommies και αποκάλυψε ποιά είναι η σχέση της με την Μαρία Σολωμού.
Μάθετε τα πάντα για το γευστικό "εβραϊκό τσουρέκι" και αναζητήστε το εκεί όπου το φτιάχνουν τέλεια
Αρτοσκευάσματα που παριστάνουν το Λάζαρο ο οποίος επέστρεψε στη ζωή τα «Λαζαράκια» είναι από τα έθιμα και τις συνταγές που διατηρείνται μέχρι σήμερα
Η νηστεία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή και αυτό το πιάτο το αποδεικνύει
Έχουν γεύση τσουρεκιού και ο τρόπος που τα φτιάχνει η παρουσιάστρια είναι εύκολος και δελεαστικός
Σύμφωνα με τον Λευτέρη Λαζάρου το να ζητήσει το Μπάκιγχαμ τις συνταγές έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα, καθώς αυτό σημαίνει ότι λόγω των συνταγών θα ψάξουν και τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα μας.
Ο οργανισμός μας χρειάζεται το κάλιο ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλή λειτουργία των μυών, να διατηρείται η επάρκεια υγρών στο σώμα και να αποφεύγονται οι αυξομειώσεις της αρτηριακής πίεσης.
Υπάρχει μια συνεχιζόμενη και έντονη σύγκρουση μεταξύ της κουλτούρας του ναπολιτάνικου καφέ και της υπόλοιπης Ιταλίας, και οι δύο ζητούν διεθνή αναγνώριση για τη συμβολή τους στην παγκόσμια κληρονομιά του καφέ.
Ο καφές Στενοφύλλα έχει μεγαλύτερη αντοχή σε υψηλότερες θερμοκρασίες έως και 6 βαθμών Κελσίου παραπάνω από τον Arabica, που αποτελεί το 56% της παγκόσμιας χρήσης
Ιδανική επιλογή για τις τελευταίες μέρες της Σαρακοστής, αλλά και για το ανοιξιάτικο τραπέζι γενικώς
Το Chameleon Organic Coffee, ένα εμπορικό σήμα καφέ γνωστό για το cold brew ρόφημα του, ανακοίνωσε ότι θέλει να επιβραβεύσει δύο άτομα με 3.000 δολάρια το καθένα
Ο Φιλοκτήτης Ροζέ του 2020 μια ετικέτα της Ευάμπελος Γη – Οίνοι Δομοκού κέρδισε το βραβείο Gold του Frankfurt International Trophy.
Μια ποικιλία καφεόδεντρου που παρέμενε άφαντη εδώ και δεκαετίες αντέχει την κλιματική αλλαγή και προσφέρει εξίσου καλή γεύση
Ο μυρωδάτος βασιλικός και τα οφέλη του στη διατροφή και την υγεία μας
Σύντομα, θα μπορείτε να παραγγείλετε το γεύμα BTS σε ένα εστιατόριο κοντά σας
Η μουστάρδα είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλών θερμίδων σε πολλά καρυκεύματα υψηλότερων λιπαρών όπως η μαγιονέζα.
Το μπλε μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στον κόσμο, αλλά είναι τόσο σπάνιo στη φύση που οι επιστήμονες κατέφυγαν σε τεχνητές χρωστικές και χημικές ουσίες για να δημιουργήσουν όλα τα αγαπημένα μας μπλε προϊόντα - συμπεριλαμβανομένων γλυκών, ποτών, δισκίων φαρμάκων, καλλυντικών και ρούχων
Η επιλογή είναι δική σας και η διαδικασία εξαιρετικά απλή!
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442