Ο Τάσος Αντωνίου μάς υπενθυμίζει τι θα πει πραγματικά καλό μπέργκερ
Το νέο hot speakeasy burger spot της πόλης με την υπογραφή του food expert βρίσκεται στον Πειραιά
Το νέο hot speakeasy burger spot της πόλης με την υπογραφή του food expert βρίσκεται στον Πειραιά
Μια εύκολη συνταγή που όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.
Απότο πλατό του Mega, στο σπίτι της οικογένειας του αδερφού του βρέθηκε ο αγαπημένος σεφ
Λαχταριστή και με λίγα, οικονομικά υλικά
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο
Τα ρεβίθια αν ενταχθούν σε μια προσεγμένη διατροφή, μπορεί να κάνει τη διαδικασία απώλειας βάρους λίγο πιο εύκολη…
Όσα πρέπει να ξέρουμε για την έλλειψή της και τα προβλήματα που δημιουργεί.
Κάποιες είναι υγιεινές, αλλά ενδέχεται να σου προκαλέσουν φούσκωμα και δυσπεψία
Κάθε τύπος τυριού έχει τις δικές του ανάγκες
Το μυστικό συστατικό για να διατηρήσετε την φρουτοσαλάτα σας φρέσκια
Δείτε το βίντεο με την πιο εύκολη συνταγή για δροσερό σορμπέ με τρία μόλις υλικά
Τα μήλα αποτελούν πολύ αγαπημένα φρούτα, ενώ φημίζονται για τις απίστευτες βιταμίνες που περιέχουν
Τι δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή σου
Χρυσοχέρα η καλλονή εκλεκτή της καρδιάς του Αντώνη Ρέμου
Τέτοιο γλυκό δεν θα έχετε ξαναφάει!
Θα ανακουφίσει πολλούς, ιδιαίτερα εκείνους με τις προτιμήσεις ενός μπον βιβέρ αλλά τον προϋπολογισμό ενός φοιτητή, που ένας αρθρογράφος κοκτέιλ των New York Times (τι δουλειά!) ισχυρίζεται ότι τα καλύτερα κοκτέιλ απαιτούν μόνο τρία συστατικά.
Το θρυλικό Miami στην Θεσσαλονίκη με τους διάσημους θαμώνες και τα νόστιμα πιάτα συνεχίζει να γράφει ιστορία
Έλκουν την ονομασία τους από τους διάσημους "νονούς" τους
Υγιεινό και άκρως καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας. Σήμερα μαγειρεύει ριζότο με μύδια και πατάτες και σαλάτα ζυμαρικών με ντοματίνια και παρμεζάνα.
Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε
Γιορτάζοντας την περίοδο των βροχών στην Ιαπωνία, το ζαχαροπλαστείο του Takashi Murakami «Tonari no Zingaro» είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μπισκότα περιορισμένης έκδοσης.
Ανανάς, μάνγκο και φρούτα του πάθους έρχονται για να απογειώσουν τη διατροφή μας
Αν την διοργανώνει το "Σεντούκι της Γιαγιάς" όλα γίνονται!
Ένα γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι βρίσκεται πίσω από μια όμορφη γαστρονομική ιστορία με έδρα την Δεξαμενή
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τους Bottega Veneta και Burberry, ο Alex Paganelli, με το ψευδώνυμο DeadHungry, θα αναλάβει το Selfridges Cinema για μια μοναδική κινηματογραφική και γαστρονομική εμπειρία.
Την δική του νόστιμη εκδοχή ενός αγαπημένου πιάτου, παρουσίασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς.
Τα φρούτα έχουμε συνηθίσει κατά κύριο λόγο να τα καταναλώνουμε ξεχωριστά, σαν επιδόρπιο ή σνακ.
Υπάρχουν μερικές τροφές που είναι και θρεπτικές και μας κάνουν να νιώθουμε χορτάτοι για αρκετές ώρες.
Μερικά φρούτα περιέχουν περισσότερη ζάχαρη σε σχέση με άλλα
Μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Λαχταριστά και θρεπτικότατα!
Γευστικές περιπέτειες στη Μάνη!
Μια εύκολη συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες ετοίμασαν η Δέσποινα Βανδή με τη Βίκυ Σταυροπούλου στη Μάνη
Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Δροσερή, γλυκιά και comfort: σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Τα αυγά πέστο είναι ένα εύκολο, γρήγορο, καλοκαιρινό και πολύ νόστιμο πιάτο
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, ο οποίος έφτιαξε για τους τηλεθεατές της εκπομπής έναν ελαφρύ σπιτικό γύρο!
Τα φρούτα έχουμε συνηθίσει κατά κύριο λόγο να τα καταναλώνουμε ξεχωριστά, σαν επιδόρπιο ή σνακ. Όμως κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση για ευφάνταστες συνταγές, δίνοντας λίγη από τη δροσιά και την γλυκάδα τους στο πιάτο μας
Ό, τι πρέπει για αυτή την εποχή
Στη γαστρονομία, ειδικά σε ό,τι αφορά το βόειο κρέας, οι πιο γοητευτικοί μύθοι «χτίστηκαν» στην Ιαπωνία
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Το κλασσικό κέικ μαρμπρέ τώρα μπαίνει σε πυρέξ!
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Το τοπίο του φαγητού και του cocktail μοιάζει κάπως αχαρτογράφητο μετά την λήξη της καραντίνας, αλλά η Αθήνα ήταν έξω και γλέντησε αυτές τις μέρες
Με κιμά και λαχταριστή ζύμη, θα τα λατρέψετε
Αν είστε λάτρεις των γλυκών, αλλά θέλετε κάτι πιο θρεπτικό και υγιεινό, εδώ είστε!
Οι προϊστορικοί Homo sapiens και οι ξάδελφοί τους οι Νεάντερταλ κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες άμυλου
Κατακόκκινες και ζουμερές, οι φράουλες προσφέρουν στον ουρανίσκο σου την απόλαυση που θέλει, ανεβάζουν την λίμπιντο και όλα αυτά προσθέτοντας στη σιλουέτα σου λίγες μόνο θερμίδες
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Συμβαίνει συχνά τις ημέρες που ακολουθούν το Πάσχα να κοιτάμε τις πιατέλες με τα γλυκά να μένουν απείραχτα, ώσπου να καταλήξουν στα σκουπίδια.
Το ουίσκι της Αμερικής, το μπέρμπον, έχει γίνει το αλκοολούχο ποτό de jour σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ξεπερνώντας τις πωλήσεις κάθε άλλης κατηγορίας ποτών
Τα αγαπημένα ελληνικά γεμιστά "αλλιώς"
Αυτή την συνταγή για γλυκόξινο κοτόπουλο πρέπει να την δοκιμάσετε....
Φτιάχνεται με τα μακαρόνια από χθες, ό, τι τυριά έχετε στο ψυγείο και αυγά!
Όπως και στη χώρα μας, έτσι και στις ΗΠΑ, ο κοροναϊός επέφερε τεράστιο πλήγμα στην εστίαση
Κι όμως ο καφές σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες
Τα φύκια μπορούν να φέρουν μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών στην διατροφή σας αλλά μπορούν και να βελτιώσουν την ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας σας
Είχατε σκεφτεί ότι το σπανάκι ταιριάζει τόσο πολύ με τα πράσινα μήλα;
Τα πασχαλινά κουλουράκια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ένα επιδόρπιο απολαυστικό και πανεύκολο
Μια ανέλπιστα γευστική εκδοχή του αγαπημένου μικρών και μεγάλων κοτόπουλου
Είναι στην εποχή τους και έχουν τέλεια γεύση
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, γνωστό για τα κρεατοκεντρικά του πιάτα, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή για λόγους βιωσιμότητας.
Για την στήλη της Cucina Con Doro στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός φτιάχνει πεντανόστιμα ζυμαρικά
Η πιο δροσερή και σοφιστικέ προσθήκη στο τραπέζι μας
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ ασχολείται με τη βιομηχανία του αλκοόλ. Το Παλάτι του Μπάγκιχαμ ήδη πουλάει τα δικά του τζιν, κραζιά, ουίσκια και σαμπάνιες.
Μια λαχταριστή συνταγή για σάντουιτς που φτιάχνεται γρήγορα με τα κόκκινα, βραστά αυγά της Λαμπρής
Ο κλινικός διαιτολόγος και διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» και μάς έδωσε μια γευστική λύση για να απολαμβάνουμε όση πίτσα θέλουμε χωρίς… τύψεις!
Πρέπει να δώσουμε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα την ευκαιρία να ανταποκριθεί καλύτερα φροντίζοντας να ανακάμψουμε γρηγορότερα.
Το «Καφέ Μελίνα» δεν είναι ένα ακόμα cafe bistrot, αλλά για ένα σημείο συνάντησης της ιστορίας στην καρδιά της Αθήνας
Συμβουλές και διατροφικά tips για να ενισχύσουμε την αποτοξίνωση του οργανισμού μας
Με πολύ απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις γρήγορα αυτό το γαλλικό γλυκό με φράουλες.
Το νέο ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο σεφ Άντονι Μπουρντέν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουλίου, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442