Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Cooking

Δέσποινα Βανδή: Μας δίνει συνταγή για εύκολα πασχαλινά κουλουράκια

Οι μαγειρικές ικανότητες της Δέσποινας Βανδή είναι ευρέως γνωστές, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τις σπεσιαλιτέ της.

Σύνταξη
Σύνταξη

Το πρωινό της μακροζωίας στο πιάτο σας

Αν η μακροζωία αποτελεί στόχο σας, τότε από το πρωινό δεν θα πρέπει να λείπει, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το πλιγούρι βρώμης

Σύνταξη
Σύνταξη

Μυρτώ Αλικάκη: H νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας από την πρωταγωνίστρια του «Σιωπηλού Δρόμου»

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» Μυρτώ Αλικάκη μας προτείνει τις δικές της νηστίσιμες συνταγές για την Μεγάλη Εβδομάδα

Σύνταξη
Σύνταξη

Πώς μπορούμε να κάνουμε τα τσιμπολογήματα πιο υγιεινά;

Παρά το γεγονός ότι η τάση μας για τσιμπολογήματα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην πείνα μας, αλλά και σε ψυχολογικούς παράγοντες, υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνουμε πιο υγιεινά

Σύνταξη
Σύνταξη

Γεωργινάννα Χιλιαδάκη: Η μοναδική Ελληνίδα σεφ βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin που έφτασε μέχρι το Χάρβαρντ

Η συνδημιουργός του αθηναϊκού Funky Gourmet και του Opso του Λονδίνου μίλησε στις Rommies και αποκάλυψε ποιά είναι η σχέση της με την Μαρία Σολωμού.

Σύνταξη
Σύνταξη

Ενθουσιασμένος ο Κάρολος από το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο - Ζήτησε τις συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Λαζάρου το να ζητήσει το Μπάκιγχαμ τις συνταγές έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα, καθώς αυτό σημαίνει ότι λόγω των συνταγών θα ψάξουν και τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα μας.

Σύνταξη
Σύνταξη

Οι κορυφαίες τροφές που καλύπτουν τις ανάγκες μας σε κάλιο

Ο οργανισμός μας χρειάζεται το κάλιο ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλή λειτουργία των μυών, να διατηρείται η επάρκεια υγρών στο σώμα και να αποφεύγονται οι αυξομειώσεις της αρτηριακής πίεσης.

Σύνταξη
Σύνταξη

Η Unesco άνοιξε πόλεμο ανάμεσα στην Νάπολη και την υπόλοιπη Ιταλία για τον καφέ εσπρέσο

Υπάρχει μια συνεχιζόμενη και έντονη σύγκρουση μεταξύ της κουλτούρας του ναπολιτάνικου καφέ και της υπόλοιπης Ιταλίας, και οι δύο ζητούν διεθνή αναγνώριση για τη συμβολή τους στην παγκόσμια κληρονομιά του καφέ.

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Η φυσική μπλε χρωστική που βρίσκεται στο κόκκινο λάχανο μπορεί να αντικαταστήσει την τεχνητή

Το μπλε μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στον κόσμο, αλλά είναι τόσο σπάνιo στη φύση που οι επιστήμονες κατέφυγαν σε τεχνητές χρωστικές και χημικές ουσίες για να δημιουργήσουν όλα τα αγαπημένα μας μπλε προϊόντα - συμπεριλαμβανομένων γλυκών, ποτών, δισκίων φαρμάκων, καλλυντικών και ρούχων

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Vetements: Burger υψηλής ραπτικής

Μπορείτε να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Vetements

Σύνταξη
Σύνταξη

Γκουρμέ delivery: Μπέργκερ διάστερου εστιατορίου κάνει θραύση στο Άμστερνταμ- Δείτε πόσο κοστίζει

Το ξενοδοχείο Waldorf Astoria στο Άμστερνταμ, με σεφ βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin και δωμάτια που ξεκινούν από 600 ευρώ, είχε αρχικά αποκλείσει την ιδέα του delivery.

Σύνταξη
Σύνταξη

Χριστίνα Μπόμπα: Φτιάξτε το υγιεινό σνακ που απολαμβάνει στις λιγούρες της εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε «Σοκολατένιες μπανάνες», ενώ μοιράστηκε φυσικά και τη συνταγή με τους διαδικτυακούς της φίλους

Σύνταξη
Σύνταξη

Πόσο παχυντικό είναι τελικά το βραδινό;

Πόσο ασφαλές για το βάρος μας είναι το πλουσιότερο βραδινό που τείνουμε να καταναλώνουμε όταν την επόμενη μέρα έχουμε προγραμματίσει γυμναστική;

Σύνταξη
Σύνταξη

Ανανέωση, Αποτοξίνωση & Απόλαυση στη Νηστεία

Τα 3αλφα της Σαρακοστής μας δείχνουν το δρόμο για να μετατρέψουμε τη νηστεία σε ένα δώρο για τον οργανισμό - αλλά και για τον ουρανίσκο μας - καθώς ανακαλύπτουμε ξανά τις θεμελιώδεις (και λαχταριστές) αρχές της μεσογειακής διατροφής.

Σύνταξη
Σύνταξη

Χρύσα Παραδείση: Η Σμυρνιά μαγείρισσα που ανέδειξε και καθιέρωσε την ελληνική γαστρονομική παράδοση

Ο υπερεκτιμημένος Τσελεμεντές δεν επέτρεψε ίσως στο όνομα "Παραδείση" να αναχθεί στο απόλυτο brand της ελληνικής μαγειρικής όπως του άξιζε

Γεωργία Δρακάκη
Γεωργία Δρακάκη

Η ιστορία της πρωτοπόρου (και εν πολλοίς άγνωστης) δημοσιογράφου γεύσης των New York Times

Το όνομα της Jane Nickerson δεν ακούγεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε παρόλο που ήταν εκείνη που έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα ονομάζεται δημοσιογραφία γεύσης (και έγραψε πρώτη για το cheeseburger!).

Σύνταξη
Σύνταξη

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024
Απόρρητο