Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Cooking

Τι πρέπει να τρώμε τελικά για πρωινό;

Αν πρόκειται να φάτε πρωινό επειδή είναι το αγαπημένο σας γεύμα της ημέρας ή επειδή σας δίνει ενέργεια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, φροντίστε να περιλαμβάνει πρωτεΐνες.

Ελιάννα Κωφού
Ελιάννα Κωφού

Έτσι θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και light σάντουιτς με αυγοσαλάτα

Τα περισσευούμενα βραστά αυγά δεν θα είναι ποτέ ξανά… μπελάς χάρη σε αυτή την κρεμώδη αυγοσαλάτα, ιδανική για σάντουιτς, για κρακεράκια, για ντιπ, ως συνοδευτικό στο τραπέζι σου!

Σύνταξη
Σύνταξη

Πώς το Brexit κατέστρεψε το Πάσχα για τους Βρετανούς παραγωγούς σοκολάτας

Οι εγχώριοι παραγωγοί σοκολάτας, οι οποίοι θα έπρεπε να γιορτάζουν μια από τις πιο κερδοφόρες στιγμές του έτους, αντ 'αυτού ζουν το δικό τους δράμα μιας και όλοι αναφέρουν πως όλα πρόκειται να αλλάξουν. Η αιτία; Το Brexit.

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαλειμματική νηστεία

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της διαλειμματικής νηστείας είναι η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00) και απαγορεύει την κατανάλωση τροφής τις υπόλοιπες 16 ώρες

Ελιάννα Κωφού
Ελιάννα Κωφού

Το νέο smash burger της πόλης έχει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου

Οι τραγανές, ακανόνιστες άκρες που καραμελώνουν δίνοντας την απολαυστική υφή και την έκρηξη γεύσης- δημιουργούνται από το γερό πάτημα του κρέατος πάνω στην καυτή πλάκα- δηλαδή το smashing.

Γεωργία Παπαστάμου
Γεωργία Παπαστάμου

Βιολογικά Φρούτα και Λαχανικά: Για ποια αξίζει η πιο ακριβή επιλογή;

Τα φυτοφάρμακα και τα χημικά που καταναλώνουμε μαζί με τα θρεπτικά λαχανικά και φρούτα μας, έχουν οδηγήσει πολλούς καταναλωτές σε bio μονοπάτια. Μήπως όμως να το ξανασκεφτούν;

Σύνταξη
Σύνταξη

Ξέρει η Αριστερά από υψηλή μαγειρική;

Ο θόρυβος γύρω από το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο επαναφέρει το ερώτημα για το εάν η υψηλή μαγειρική είναι μόνο μια ταξική πολυτέλεια

Παναγιώτης Σωτήρης
Παναγιώτης Σωτήρης
Παναγιώτης Σωτήρης
Παναγιώτης Σωτήρης

Το κρασί που δοκίμασε ο Κάρολος και η Καμίλα

Το F του νέου οινοπαραγωγού Φοίβου Παπαστρατή επελέγη ανάμεσα στα κρασιά που προσφέρθηκαν στους υψηλούς καλεσμένους στο επίσημο δείπνο για την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ΄21 στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης.

Κώστας Τσαούσης
Κώστας Τσαούσης
Κώστας Τσαούσης
Κώστας Τσαούσης

Πόσο υγιεινά είναι στα αλήθεια τα δημητριακά πρωινού;

Πολλοί καταναλώνουν για πρωινό γεύμα δημητριακά πρωινού με το γάλα τους. Άλλοι πάλι τρώνε δημητριακά για βραδινό πιστεύοντας ότι είναι μία καλή επιλογή που θα τους βοηθήσει να αδυνατίσουν

Σύνταξη
Σύνταξη

Γιατί τόσος ντόρος με το Ισπανικό Χαμόν;

Το Χαμόν μας προέρχεται αποκλειστικά από την Ισπανία. Μόνο στην Ισπανία υπάρχει η ειδική ράτσα μαύρων Ιβηρικών χοίρων, το κατάλληλο κλίμα, τα πυκνά δρυοδάση και η εμπειρία αιώνων στην επεξεργασία και παραγωγή του εκλεκτού αυτού προϊόντος.

Σύνταξη
Σύνταξη

Η νέα συνεργασία Maison Margiela x Tommy Cash δίνει νότες haute couture στην κουζίνα σας

Η απροσδόκητη συνεργασία περιέχει ένα ζευγάρι ψωμένιες παντόφλες, ένα πακέτο πολυτελών στιγμιαίων ζυμαρικών και δύο μπλούζες. Μήπως σας άνοιξε η όρεξη για παριζιάνικη μόδα;

Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας
Λευτέρης Τρίγκας

Σοκολατένια κινόα: Συνταγή για ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης που μας έφτιαξε μια σοκολατένια κινόα, πλούσια σε σίδηρο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε, κάλιο και φώσφορο, και ιδανική για πρωινό!

Σύνταξη
Σύνταξη

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024
Απόρρητο