Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o

Slow Food

Γιατί τρώμε ποπ κορν στον κινηματογράφο;

Η ιστορία του ποπ κορν χρονολογείται πριν από περίπου 10.000 χρόνια στη Μεσοαμερική, το σημερινό Μεξικό, όπου η καλλιέργεια του καλαμποκιού «εξημερώθηκε» για πρώτη φορά.

Σύνταξη ΙΝ

Διατροφικές συμβουλές για να μην σκάσουμε από το φαγητό στις γιορτές - Υπερφαγία και ισορροπία

Είναι, τελικά, ρεαλιστικό να τηρήσουμε ένα διατροφικό πλάνο την περίοδο των γιορτών - Ειδικοί εξηγούν τι ισχύει, τι κάνουμε λάθος και μοιράζονται συμβουλές

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Σοκολάτα από… «χρυσάφι»;

Εν μέσω εορταστικής περιόδου, οι τιμές του κακάο και της σοκολάτας ίπτανται. Οι λόγοι είναι πολλοί

Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά

Πόσο καλό κάνει τελικά ένα ποτηράκι κρασί;

Αν αναρωτιέστε αν πρέπει να μειώσετε την κατανάλωση αλκοόλ, δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το πότε και πώς το αλκοόλ επηρεάζει την υγεία σας.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Wine Gurus: Πώς να γίνετε ειδικοί στην αγορά κρασιού σε 10 απλά βήματα

Διαβάστε τις σχετικές συμβουλές που συμπεριλαμβάνονται στο «Wine Guru: O μαγικός κόσμος του καλού κρασιού» που κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πώς να ετοιμάσετε το τέλειο γιορτινό τραπέζι - Συμβουλές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται συνταγές και συμβουλές για το γιορτινό τραπέζι στο ειδικό τεύχος «Αργυρώ: Γιορτινά & Αγαπημένα» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το «Βήμα της Κυριακής».

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Αντίο μιλφέιγ - Το Παρίσι κάνει ουρές για ντόνατς

Η πατρίδα της υψηλής ζαχαροπλαστικής στρέφεται στα αμερικανικά ντόνατς με εκατοντάδες ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές σε γνωστή αλυσίδα ντονατσάδικου.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πώς μια «κοιμισμένη» πόλη κέρδισε μια θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Unesco

Η Μπαταμπάνγκ, μια επαρχιακή πόλη στην Καμπότζη, μπορεί να μην έχει αστέρια Michelin, αλλά έχει σνακ του δρόμου, όπως τραγανές τηγανητές μπανάνες και τηγανίτες γεμιστές με χοιρινό κιμά με κουρκουμά και, κυρίως, έχει καταφέρει να μπει στο διεθνή χάρτη της γαστρονομίας. «Οτιδήποτε νόστιμο στο Battambang;», τραγουδούσε ο δημοφιλής Καμποτζιανός τραγουδοποιός Sinn Sisamouth στο ομώνυμο τραγούδι […]

Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη

«Από στόμα σε στόμα»: Το γαστρονομικό βιβλίο γέμισε με «μυρωδιές» και συνταγές το Σεράφειο

Η παρουσίαση του βιβλίου «Από στόμα σε στόμα» των Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Αναστάσιου Παπαλαζάρου πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο με πλήθος διασήμων να δίνουν το παρών.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Vegan για μια μέρα! Γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη χορτοφαγία ως βασικό τρόπο διατροφής τους. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Vegan Διατροφής αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αννα Μαρία Δρόσου
Αννα Μαρία Δρόσου
Αννα Μαρία Δρόσου
Αννα Μαρία Δρόσου

Ερευνητές ανακάλυψαν νέα γεύση

Μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό, το πικρό και το ουμάμι, ερευνητές ανακάλυψαν μια νέα γεύση – Δείτε ποια!

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τι παραγγέλνεις Vs Τι τελικά έρχεται - Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα κούρασαν τους καταναλωτές

Γιατί ειδικά στις παραγγελίες φαγητού μέσω διαδικτύου είναι τόσο συχνό η φωτογραφία της παραγγελίας να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Island: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης «αποχαιρετά» το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι

Όλοι οι δρόμοι... της απόλαυσης οδηγούσαν και αυτό το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Island. Tο Σάββατο το κορυφαίο club - restaurant ρίχνει αυλαία με ένα μεγάλο πάρτι!

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τελικά πόσο μας δροσίζει ένα παγωτό;

Και όμως, το παγωτό δεν δροσίζει στον καύσωνα, το αντίθετο μάλιστα μπορεί να μας κάνει να ζεσταθούμε περισσότερο

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τι να φάμε σήμερα; «Σάντουιτς με δηλητηριασμένο ψωμί» και πατάτες στο φούρνο με εντομοαπωθητικό

Όταν η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβε ρόλο σεφ δεν τα πήγε και τόσο καλά. Το Savey Meal-bot της Pak ‘n’ Save δημιούργησε ευφάνταστες, αλλά μάλλον θανατηφόρες συνταγές

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Μπαρτέντερ, υπάρχει μπίρα στο κρασί μου!»

Με βάση τα σταφύλια αλλά και τα δημητριακά, οι Γάλλοι δημιούργησαν ένα ποτό - υβρίδιο κρασιού και μπίρας που φιλοδοξεί να δώσει «γαλλική ταυτότητα» στη ζυθοποιία

Νατάσα Μπαστέα
Νατάσα Μπαστέα
Νατάσα Μπαστέα
Νατάσα Μπαστέα

Ποιο ελληνικό φαγητό βρίσκεται στα 50 χειρότερα του κόσμου - Είναι πιο κάτω ακόμα και από μυρμήγκια!

Το Taste Atlas είναι γνωστό για τις λίστες που δημοσιεύει, με τα καλύτερα πιάτα του κόσμου αλλά και τις καλύτερες κουζίνες. Μάλιστα, έχει «χρήσει» την ελληνική ως την δεύτερη καλύτερη στον κόσμο, πίσω από την ιταλική.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Στην κουζίνα με τους… πρόσφυγες

Ελληνες σεφ και μετανάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Φεστιβάλ Μαγειρικής Cooking #WithRefugees που διοργανώνει η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα από τις 18 ως τις 22 Ιουνίου

Εύη Σαλτού
Εύη Σαλτού

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024