Γευστική βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Η πιο απλή, αλλά ταυτόχρονα η πιο νόστιμη σούπα-κακαβιά που έχουμε απολαύσει, με ελάχιστα υλικά
Μια λαχταριστή μηλόπιτα ετοίμασε η Ντίνα Νικολάου παρέα με τον Απόστολο Ρουβά και την Δανάη Μπάρκα στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Το πικάντικο τυρί συνδυάζεται υπέροχα με την σος από φρέσκα σύκα και την γλύκα του παστελιού
Κατερίνα, Ντορέτα και Μαρία γίνονται σεφ στην κουζίνα του Roomies
Είναι αρκετά πικάντικο – γι αυτό και μπορεί να έχει και θέση μεζέ
Μπορούμε να τα απολαύσουμε ως ορεκτικό ή ως σνακ
Ενας εναλλακτικός τρόπος για να απολαύσουμε τα δημοφιλή όσπρια.
Εύκολο «μαμαδίστικο» φαγητό
Μια παραδοσιακή, αλμυρή συνταγή ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο σεφ Απόστολος Ρουβάς
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια γευστική τάρτα σοκολάτας
Η ντομάτα αλλάζει μια ιταλική συνταγή ζαχαροπλαστικής και την μετατρέπει σε εξαίσιο αλμυρό πιάτο
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό ρολό χοιρινού σε απολαυστικό πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
Ο πιο νόστιμος τρόπος να απολαύσετε το κοτόπουλo
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ
Έτοιμο σε τρία μόλις βήματα
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια γρήγορη και πεντανόστιμη σαλάτα
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα άκρως φθινοπωρινό και θρεπτικό πιάτο
Ο κερκυραίος σεφ εμπνέεται από το περίφημο κρητικό γαμοπίλαφο και χρησιμοποιεί τον ζωμό από δύο κρεατικά αλλά και το στακοβούτυρο, για την πλούσια κρέμα της κρητικής γραβιέρας.
Ο Απόστολος Ρουβάς ανακαλύπτει τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς Τούλας που τον περιμένει στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί πεντανόστιμα τυροπιτάκια και να τα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Μια εύκολη λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας συμπληρώνει την δροσερή σαλάτα, που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα
Κλειστά νόστιμα και απλά πιτάκια με καταγωγή από τα Χανιά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα διαφορετικό κέικ
Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο ετοίμασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Ο δυόσμος, που ταιριάζει υπέροχα με το κολοκύθι, βάζει τη σφραγίδα του στο comfort food πιάτο.
Μια κρεμώδης και ιδιαίτερα θρεπτική σούπα που αξίζει να δοκιμάσετε
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Μια απολαυστική, αλμυρή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Όταν ο ντάκος παρασκευάζεται με μπόλικη φαντασία και παίζει με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Μια γλυκιά συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Η γεύση του φιστικιού Αιγίνης χαρακτηρίζει το εύκολο και δροσερό γλυκό
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που συνδυάζουν ζυμαρικό με θαλασσινά. Ιδού μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση.
Αρωματίζουμε την σαλάτα μας με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκο θυμάρι.
Από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η προσθήκη των αβγών στα φασολάκια είναι πολύ παλιάς προέλευσης. Γίνεται έτσι ένα πλήρες πιάτο που αρέσει πολύ και στα παιδιά
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Ποιος είπε ότι το ψάρι τρώγεται μόνο με μαχαιροπίρουνο;
Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη ή βούτυρο και δεν μπορείς να σταματήσεις να απολαμβάνεις!
Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση αυτών των πρωτότυπων γεμιστών, μανιτάρια, πανσέτα καπνιστή για ένταση ή ακόμα και μοσχαρίσιο χτένι μαγειρευτό.
Εύκολο, γρήγορο, δροσιστικό και με ελάχιστες θερμίδες
Πολύ πιθανόν λοιπόν αυτό το εξαίσιο εμβληματικό κρητικό έδεσμα να έχει τις ρίζες του στη Μινωική Εποχή
Η ιδέα για αυτή τη συνταγή προέρχεται από την περίφημη Πάστα Νόρμα της Σικελίας. Η παραλλαγή που δίνουμε είναι πιο ελαφριά επειδή τη μελιτζάνα την ψήνουμε και δεν την τηγανίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό γλυκό επιλέγοντας όποια γεύση παγωτού θέλουμε ως γέμιση.
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Ενα υπέροχο πιάτο. Απλό, ελληνικό, πεντανόστιμο.
Το έδεσμα αυτό, που παραδοσιακά σερβίρεται και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει πολλές παραλλαγές. Με ή χωρίς φύλλο, με ή χωρίς ντομάτα, με ή χωρίς αλεύρι στη γέμιση. Οι σταθερές πάντως είναι το κολοκύθι, η πατάτα και η χανιώτικη μυζήθρα.
Θα ετοιμάσετε αυτή την εξαίσια σαλάτα πολύ γρήγορα, αν έχετε προετοιμάσει από την προηγούμενη την αλμύρα και το χταπόδι
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο νόστιμη σπιτική μαρμελάδα
Η σπιρτάδα της τυροκαυτερής και της ρόκας συνοδεύει εξαίσια τα καλαμαράκια
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Η πιο παραδοσιακή εκδοχή αυτού του φαγητού είναι με χόντρο (σπασμένο στάρι). Θέλει όμως περισσότερο χρόνο κι έτσι στη σύγχρονη γρήγορη εκδοχή χρησιμοποιούμε ρύζι, με πολύ καλά γευστικά αποτελέσματα!
Ένα «νεκροταφείο γεύσεων» για όλα εκείνα τα παγωτά που σταμάτησαν να κυκλοφορούν.
Το χαρούπι και η ξινομυζήθρα δίνουν ταυτότητα στα νόστιμα πιτάκια με πολτό από καπνιστές μελιτζάνες.
Ιδανικό ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα με πατάτες, κολοκύθια και γραβιέρα
Χορταστική, δροσερή, πλούσια!
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο εύκολη συνταγή
Θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Πικάντικοι, εξαίσιοι, καλοκαιρινοί- τα τυριά δίνουν στο κολοκύθι μοναδική γεύση.
Η γλυκόξινη σάλτσα κάνει τη διαφορά στην κρύα αυτή σαλάτα. Η σάλτσα ταιριάζει υπέροχα και σε μακαρόνια, σαλάτες βραστές ή ωμές.
Φτιάξτε μόνοι σας το αγαπημένο ορεκτικό
Γρήγορο, γευστικό και εύκολο πιάτο.
Μια συνταγή που απογειώνει το αγαπημένο πουλερικό των Ελλήνων σε μορφή bbq
Το μαρινάρισμα του κρέατος με μπίρα και μυρωδικά κάνει την διαφορά
Εντυπωσιακός στην εμφάνιση και μοναδικός στη γεύση
Μια πρωτότυπη ζεστή σαλάτα με φρουτένια πινελιά
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442