Σκιουφιχτά με κρέμα κρητικής γραβιέρας και μαραθόσπορο
Ο κερκυραίος σεφ εμπνέεται από το περίφημο κρητικό γαμοπίλαφο και χρησιμοποιεί τον ζωμό από δύο κρεατικά αλλά και το στακοβούτυρο, για την πλούσια κρέμα της κρητικής γραβιέρας.
Ο κερκυραίος σεφ εμπνέεται από το περίφημο κρητικό γαμοπίλαφο και χρησιμοποιεί τον ζωμό από δύο κρεατικά αλλά και το στακοβούτυρο, για την πλούσια κρέμα της κρητικής γραβιέρας.
Ο Απόστολος Ρουβάς ανακαλύπτει τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς Τούλας που τον περιμένει στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί πεντανόστιμα τυροπιτάκια και να τα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Μια εύκολη λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας συμπληρώνει την δροσερή σαλάτα, που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα
Κλειστά νόστιμα και απλά πιτάκια με καταγωγή από τα Χανιά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα διαφορετικό κέικ
Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο ετοίμασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Ο δυόσμος, που ταιριάζει υπέροχα με το κολοκύθι, βάζει τη σφραγίδα του στο comfort food πιάτο.
Μια κρεμώδης και ιδιαίτερα θρεπτική σούπα που αξίζει να δοκιμάσετε
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Μια απολαυστική, αλμυρή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Όταν ο ντάκος παρασκευάζεται με μπόλικη φαντασία και παίζει με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Μια γλυκιά συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Η γεύση του φιστικιού Αιγίνης χαρακτηρίζει το εύκολο και δροσερό γλυκό
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που συνδυάζουν ζυμαρικό με θαλασσινά. Ιδού μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση.
Αρωματίζουμε την σαλάτα μας με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκο θυμάρι.
Από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η προσθήκη των αβγών στα φασολάκια είναι πολύ παλιάς προέλευσης. Γίνεται έτσι ένα πλήρες πιάτο που αρέσει πολύ και στα παιδιά
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Ποιος είπε ότι το ψάρι τρώγεται μόνο με μαχαιροπίρουνο;
Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη ή βούτυρο και δεν μπορείς να σταματήσεις να απολαμβάνεις!
Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση αυτών των πρωτότυπων γεμιστών, μανιτάρια, πανσέτα καπνιστή για ένταση ή ακόμα και μοσχαρίσιο χτένι μαγειρευτό.
Εύκολο, γρήγορο, δροσιστικό και με ελάχιστες θερμίδες
Πολύ πιθανόν λοιπόν αυτό το εξαίσιο εμβληματικό κρητικό έδεσμα να έχει τις ρίζες του στη Μινωική Εποχή
Η ιδέα για αυτή τη συνταγή προέρχεται από την περίφημη Πάστα Νόρμα της Σικελίας. Η παραλλαγή που δίνουμε είναι πιο ελαφριά επειδή τη μελιτζάνα την ψήνουμε και δεν την τηγανίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό γλυκό επιλέγοντας όποια γεύση παγωτού θέλουμε ως γέμιση.
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Ενα υπέροχο πιάτο. Απλό, ελληνικό, πεντανόστιμο.
Το έδεσμα αυτό, που παραδοσιακά σερβίρεται και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει πολλές παραλλαγές. Με ή χωρίς φύλλο, με ή χωρίς ντομάτα, με ή χωρίς αλεύρι στη γέμιση. Οι σταθερές πάντως είναι το κολοκύθι, η πατάτα και η χανιώτικη μυζήθρα.
Θα ετοιμάσετε αυτή την εξαίσια σαλάτα πολύ γρήγορα, αν έχετε προετοιμάσει από την προηγούμενη την αλμύρα και το χταπόδι
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο νόστιμη σπιτική μαρμελάδα
Η σπιρτάδα της τυροκαυτερής και της ρόκας συνοδεύει εξαίσια τα καλαμαράκια
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Η πιο παραδοσιακή εκδοχή αυτού του φαγητού είναι με χόντρο (σπασμένο στάρι). Θέλει όμως περισσότερο χρόνο κι έτσι στη σύγχρονη γρήγορη εκδοχή χρησιμοποιούμε ρύζι, με πολύ καλά γευστικά αποτελέσματα!
Ένα «νεκροταφείο γεύσεων» για όλα εκείνα τα παγωτά που σταμάτησαν να κυκλοφορούν.
Το χαρούπι και η ξινομυζήθρα δίνουν ταυτότητα στα νόστιμα πιτάκια με πολτό από καπνιστές μελιτζάνες.
Ιδανικό ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα με πατάτες, κολοκύθια και γραβιέρα
Χορταστική, δροσερή, πλούσια!
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο εύκολη συνταγή
Θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Πικάντικοι, εξαίσιοι, καλοκαιρινοί- τα τυριά δίνουν στο κολοκύθι μοναδική γεύση.
Η γλυκόξινη σάλτσα κάνει τη διαφορά στην κρύα αυτή σαλάτα. Η σάλτσα ταιριάζει υπέροχα και σε μακαρόνια, σαλάτες βραστές ή ωμές.
Φτιάξτε μόνοι σας το αγαπημένο ορεκτικό
Γρήγορο, γευστικό και εύκολο πιάτο.
Μια συνταγή που απογειώνει το αγαπημένο πουλερικό των Ελλήνων σε μορφή bbq
Το μαρινάρισμα του κρέατος με μπίρα και μυρωδικά κάνει την διαφορά
Εντυπωσιακός στην εμφάνιση και μοναδικός στη γεύση
Μια πρωτότυπη ζεστή σαλάτα με φρουτένια πινελιά
Η μανιάτικη καρμπονάρα έτοιμη σε λιγότερο από μισή ώρα
Προσθέτουμε στη γέμιση χόντρο (χοντροαλεσμένο σιτάρι) και το αποτέλεσμα απογειώνεται γευστικά
Το μαρινάρισμα του πουλερικού σε κρεμμύδι, ελαιόλαδο και τριμμένες ντομάτες του δίνει μοναδική γεύση.
Σερβίρουμε με καραμελωμένα πράσα, ντομάτες και κρεμμύδια
Το ξύσμα από το λεμόνι ισορροπεί τόσο τη βουτυρένια γεύση της γαλομυζήθρας όσο και το άρωμα του καπνιστού από το απάκι
Μια εξαίσια σαλάτα ή ένα ελαφρύ γεύμα, τώρα που τα κολοκυθάκια είναι στα καλύτερα τους
Ενα πιάτο έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα
Σερβίρουμε την πρωτότυπη αυτή τάρτα με λίγα ντοματίνια κομμένα στα δύο περιχυμένα με λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη
Ο φιδές στο μείγμα κάνει πιο τρυφερά αυτά τα πικάντικα τηγανητά κεφτεδάκια
Πιο απλό και γρήγορο αλλά και πιο νόστιμο δεν γίνεται
Χορταστικό και εύκολο φαγητό, μια πρωτότυπη πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι
Θα λατρέψετε αυτή την παραλλαγή του κλασσικού, αγαπημένου γλυκού ψυγείου
Τραγανοί, γευστικοί και ευωδιαστοί, είναι ιδανικοί για το καλοκαιρινό τραπέζι
Χρησιμοποιούμε φράουλες και μπόλικο δυόσμο για να αρτύσουμε τη σαλάτα μας.
Απλό, νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό
Τυλίγουμε σε αμπελόφυλλα μικρά γεμιστά ρολά κοτόπουλου
Μια συνταγή για πολύ ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα. Το ψήσιμο θα δώσει την αίσθηση του καπνιστού, ο ντάκος υφή, το τζατζίκι οξύτητα, η σαλάτα δροσιά, τα μπαχαρικά ένταση και τα μυρωδικά άρωμα και φρεσκάδα.
Τα ολόκληρα φρούτα που κρύβονται μέσα στο γλυκό κάνουν τη διαφορά
Ασυνήθιστη, χορταστική, εξαιρετικά νόστιμη, γίνεται γρήγορα και δίνει ταυτόχρονα την αίσθηση του φίνου και του comfort φαγητού.
Αφήνουμε το κρέας να «ξεκουραστεί» αφού το βγάλουμε από τον φούρνο για μερικά λεπτά πριν το κόψουμε σε φέτες, για να μη χάσει τα υγρά του
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442