Ο Απόστολος Ρουβάς φτιάχνει σαλάτα με χαλούμι και αβοκάντο
Σε υγιεινά μα νόστιμα…. πλαίσια «κινήθηκε» σήμερα η κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Σε υγιεινά μα νόστιμα…. πλαίσια «κινήθηκε» σήμερα η κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Έπιναν κρασί από το πρωί, απολάμβαναν πίτες και ξηρούς καρπούς, ενώ το ψωμί και το λάδι δεν έλειπαν από το τραπέζι τους.
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια θρεπτική και νόστιμη συνταγή
Η επικεφαλής του «Δείπνου Αγάπης» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την προσφορά της οργάνωσης και των μελών του.
Τι χρειαζόμαστε τους μήνες του χειμώνα
Με μια γλυκιά συνταγή ξεκίνησε την εβδομάδα στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Γνωστοί σεφ προτείνουν μέσω του in.gr εντυπωσιακές συνταγές
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη βοήθεια του ΣΕΦ Άνταμ Κοντοβά μαγείρεψε τηγανιτό κοτόπουλο με γιαούρτι και καυτερή σάλτα
To αμερικάνικο αυτό food documentary του Netflix είναι ένας τρόπος να ταξιδέψουμε στην διάρκεια του δεύτερου lockdown, αλλά και να μπούμε με όρεξη στην κουζίνα μας.
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.
Οταν η μαγείρισσα έχει πολλές δουλειές, όταν έχουν προηγηθεί διατροφικές υπερβολές καταφεύγει σε αυτή τη χορταστική πατατοσαλάτα.
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Μισό λεπτό σιγής για όλες τις φορές που θέλεις απλώς να χορτάσεις χωρίς πολλά πολλά και σου φέρνουν μπροστά σου ένα ψωμάκι στον ατμό που χωράει στην χούφτα σου.
Ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», έκανε το fast food σπιτική υπόθεση
Λαχταριστές συνταγές
Πικάντικο φαγητό για vegan (και όχι μόνο) που ετοιμάζεται σε μισή ώρα.
Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή με κουνουπίδι
Εύκολο, γρήγορο και υγιεινό γλυκό που λατρεύουν τα παιδιά, φτιαγμένο με φρέσκο φρούτο, ανθότυρο και έτοιμο φύλλο
Ενα πρωτότυπο έδεσμα με τα τελευταία βλίτα της χρονιάς
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Η πιο απλή, αλλά ταυτόχρονα η πιο νόστιμη σούπα-κακαβιά που έχουμε απολαύσει, με ελάχιστα υλικά
Μια λαχταριστή μηλόπιτα ετοίμασε η Ντίνα Νικολάου παρέα με τον Απόστολο Ρουβά και την Δανάη Μπάρκα στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Το πικάντικο τυρί συνδυάζεται υπέροχα με την σος από φρέσκα σύκα και την γλύκα του παστελιού
Κατερίνα, Ντορέτα και Μαρία γίνονται σεφ στην κουζίνα του Roomies
Είναι αρκετά πικάντικο – γι αυτό και μπορεί να έχει και θέση μεζέ
Μπορούμε να τα απολαύσουμε ως ορεκτικό ή ως σνακ
Ενας εναλλακτικός τρόπος για να απολαύσουμε τα δημοφιλή όσπρια.
Εύκολο «μαμαδίστικο» φαγητό
Μια παραδοσιακή, αλμυρή συνταγή ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο σεφ Απόστολος Ρουβάς
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια γευστική τάρτα σοκολάτας
Η ντομάτα αλλάζει μια ιταλική συνταγή ζαχαροπλαστικής και την μετατρέπει σε εξαίσιο αλμυρό πιάτο
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό ρολό χοιρινού σε απολαυστικό πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
Ο πιο νόστιμος τρόπος να απολαύσετε το κοτόπουλo
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ
Έτοιμο σε τρία μόλις βήματα
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια γρήγορη και πεντανόστιμη σαλάτα
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα άκρως φθινοπωρινό και θρεπτικό πιάτο
Ο κερκυραίος σεφ εμπνέεται από το περίφημο κρητικό γαμοπίλαφο και χρησιμοποιεί τον ζωμό από δύο κρεατικά αλλά και το στακοβούτυρο, για την πλούσια κρέμα της κρητικής γραβιέρας.
Ο Απόστολος Ρουβάς ανακαλύπτει τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς Τούλας που τον περιμένει στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί πεντανόστιμα τυροπιτάκια και να τα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Μια εύκολη λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας συμπληρώνει την δροσερή σαλάτα, που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα
Κλειστά νόστιμα και απλά πιτάκια με καταγωγή από τα Χανιά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα διαφορετικό κέικ
Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο ετοίμασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Ο δυόσμος, που ταιριάζει υπέροχα με το κολοκύθι, βάζει τη σφραγίδα του στο comfort food πιάτο.
Μια κρεμώδης και ιδιαίτερα θρεπτική σούπα που αξίζει να δοκιμάσετε
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Μια απολαυστική, αλμυρή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Όταν ο ντάκος παρασκευάζεται με μπόλικη φαντασία και παίζει με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Μια γλυκιά συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Η γεύση του φιστικιού Αιγίνης χαρακτηρίζει το εύκολο και δροσερό γλυκό
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που συνδυάζουν ζυμαρικό με θαλασσινά. Ιδού μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση.
Αρωματίζουμε την σαλάτα μας με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκο θυμάρι.
Από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η προσθήκη των αβγών στα φασολάκια είναι πολύ παλιάς προέλευσης. Γίνεται έτσι ένα πλήρες πιάτο που αρέσει πολύ και στα παιδιά
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Ποιος είπε ότι το ψάρι τρώγεται μόνο με μαχαιροπίρουνο;
Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη ή βούτυρο και δεν μπορείς να σταματήσεις να απολαμβάνεις!
Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση αυτών των πρωτότυπων γεμιστών, μανιτάρια, πανσέτα καπνιστή για ένταση ή ακόμα και μοσχαρίσιο χτένι μαγειρευτό.
Εύκολο, γρήγορο, δροσιστικό και με ελάχιστες θερμίδες
Πολύ πιθανόν λοιπόν αυτό το εξαίσιο εμβληματικό κρητικό έδεσμα να έχει τις ρίζες του στη Μινωική Εποχή
Η ιδέα για αυτή τη συνταγή προέρχεται από την περίφημη Πάστα Νόρμα της Σικελίας. Η παραλλαγή που δίνουμε είναι πιο ελαφριά επειδή τη μελιτζάνα την ψήνουμε και δεν την τηγανίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό γλυκό επιλέγοντας όποια γεύση παγωτού θέλουμε ως γέμιση.
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Ενα υπέροχο πιάτο. Απλό, ελληνικό, πεντανόστιμο.
Το έδεσμα αυτό, που παραδοσιακά σερβίρεται και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει πολλές παραλλαγές. Με ή χωρίς φύλλο, με ή χωρίς ντομάτα, με ή χωρίς αλεύρι στη γέμιση. Οι σταθερές πάντως είναι το κολοκύθι, η πατάτα και η χανιώτικη μυζήθρα.
Θα ετοιμάσετε αυτή την εξαίσια σαλάτα πολύ γρήγορα, αν έχετε προετοιμάσει από την προηγούμενη την αλμύρα και το χταπόδι
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442