Αν προτιμάμε μια μαρμελάδα χωρίς μεγάλα κομμάτια, βγάζουμε το ξυλάκι κανέλας και τους αστεροειδείς γλυκάνισους και τη χτυπάμε με μπλέντερ χειρός (ραβδομπλέντερ, μπίμερ).
Γρήγορο, εύκολο και με ελάχιστα υλικά
Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.
Από τις εύκολες λύσεις στα οικογενειακά και φιλικά τραπέζια, καθώς με μια τηγανιά πατάτες και μια πλούσια σαλάτα αποτελεί πλήρες γεύμα!
Στη συνταγή αυτή προτείνουμε ένα μαγείρεμα ασυνήθιστο, όμως πολύ γρήγορο και που αναδεικνύει την πρώτη ύλη
Μπορούμε να φρυγανίσουμε φέτες ψωμιού της προηγούμενης ημέρας για να σερβίρουμε με τον κρεμώδη καγιανά.
Ενα νόστιμο πιάτο έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Το φρούτο δίνει μια ξεχωριστή γεύση στις κρύες φακές και ο φρέσκος δυόσμος μοναδικό άρωμα.
Πρωτότυπο και πεντανόστιμο … θαλασσινό φρικασέ
Τα απολαμβάνουμε κατά προτίμηση ζεστά, σκέτα ή με φέτα.
Επιλέγουμε κρέας χωρίς κόκαλο, κατάλληλο για κατσαρόλα, ώστε να γίνει μαλακό το ψητό μας.
Το απόλυτο comfort food για τις χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες
Το μυστικό νοστιμιάς βρίσκεται στις τηγανητές πατάτες που ποτίζονται από την σάλτσα.
Ενα πρωτότυπο και εύκολο vegan πιάτο.
Φτιάχνουμε μια ευωδιαστή σάλτσα με ντομάτες και βασιλικό που συμπληρώνει υπέροχα το σάντουιτς.
Τα σύκα δίνουν τη εξαίσια γλυκιά τους γεύση στην σαλάτα.
Προς το τέλος του ψησίματος ξεσκεπάζουμε το ταψί, πασπαλίζουμε με φέτα και ψήνουμε λίγο ακόμη να ροδίσει.
Για να μη στεγνώσει το φαγητό, μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε μια πετσέτα πάνω από το ταψί
Αντί για αβγά χρησιμοποιούμε αβγοτάραχο.
Ενα πρωτότυπο αρωματικό γλυκό
Τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά της μαρινάδας κάνουν τη διαφορά
Το σύκο και η γλυκειά κρητική γραβιέρα συνδυάζονται εξαίσια με την πικάντικη ρόκα και το προσούτο Ευρυτανίας
Μια εξαίσια μακαρονοσαλάτα με τα υλικά του κρητικού ντάκου.
Το πεπόνι και η μπανάνα πρωταγωνιστούν σε ένα εξαίσιο και δυναμωτικό πρωινό.
Με λίγο αλάτι και λεμόνι και χωρίς καθόλου μαγείρεμα το εκ Βενετίας ορμώμενο, ιδανικό για πρώτο πιάτο, έδεσμα.
Ενέργεια στο φουλ και υπέροχη γεύση για το πρωινό.
Ενα νόστιμο ελαφρύ πιάτο που μπορείτε να απολαύσετε ζεστό ή – ακόμα καλύτερα, λόγω υψηλών θεμοκρασιών- κρύο.
Σε αυτή τη συνταγή έχουμε μια όμορφη αντίθεση του αλμυρού, της ελαφριάς πίκρας και του umami από τον ταραμά και τις ελιές, του τραγανού από το κρουτόν, του δροσερού από το αγγούρι και τα μυρωδικά με καμβά την γήινη γεύση της πρωτεΐνης.
Ο,τι καλύτερο για τα σάντουιτς μας
Ενα νόστιμο πιάτο με άρωμα βασιλικού που το φτιάχνετε εύκολα, χωρίς να ανάψετε καν την κουζίνα σας.
Εύκολο και θρεπτικό
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε με ροφό, σφυρίδα ή στήρα.
Το παραδοσιακό τυρί της Σύρου, που μοιάζει με παρμεζάνα, δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα σε σχεδόν κάθε μας παρασκευή.
Κλασικό κι αγαπημένο, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι.
Ενα κρύο πιάτο με ντομάτα και φρούτα
Προσθέτουμε καπνιστό τυρί Μετσόβου και απογειώνουμε το φαγητό.
Καλοκαίρι στην κουζίνα με τέσσερις γνωστούς έλληνες σεφ
Ξεκινάμε τη μέρα, και τη βδομάδα μας, νόστιμα και δροσερά!
Το ξύσμα λεμονιού απογειώνει το φαγητό!
Πεπόνι με ώριμη κρητική γραβιέρα και απάκι: ένας υπέροχος συνδυασμός.
Ολα τα καλοκαιρινά λαχανικά σε μια πρωτότυπη δημιουργία.
Ενας πολύ δυναμικός τρόπος να ξεκινάμε τη μέρα μας!
Μπορεί η στήρα να είναι γνωστή σαν ιδανικό ψάρι για σούπα, όμως και όταν μαγειρεύεται στον φούρνο είναι εξαιρετική.
Μια πρωτότυπη και δροσερή σαλάτα για το καλοκαίρι
Εύκολή και νόστιμη πίτα που την τρώμε όπως το ψωμί και είναι έτοιμη μέσα σε ένα τέταρτο.
Μια πρωτότυπη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε
Νόστιμο φαγητό για το μεσημεριανό καλοκαιριανό τραπέζι- ο δυόσμος, η φρέσκια ντομάτα και η πιπεριά Φλωρίνης κάνουν την διαφορά.
Ιδανικό γεύμα για το καλοκαίρι
Παρόλο που χρησιμοποιούμε ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς, αν προσθέσουμε επιπλέον μελάνι στο μαγείρεμα θα δώσουμε περισσότερη ένταση στο πιάτο.
Το καλύτερο συνοδευτικό για τον πρωινό καφέ σας
Σερβίρεται και ως σαλάτα αλλά μπορεί να αποτελέσει και ένα πλήρες ελαφρύ γεύμα
Μια πρωτότυπη συνταγή για δροσερό ρόφημα
Με αβοκάντο, φέτα και άλλα λαχταριστά και θρεπτικά υλικά
Ιδανικά για το πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα
Γρήγορα και απολαυστικά μπισκότα που λιώνουν στο στόμα
Το μυστικό είναι να αφήσουμε στο ψυγείο για 4 ώρες το μείγμα πριν πλάσουμε τα μπιφτέκια για να βγάλει όλα τα αρώματα.
Ό,τι χρειάζεστε τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες
Οδηγίες για να είναι πάντοτε η πέτσα τραγανή και το εσωτερικό ζουμερό και ταυτόχρονα κρουστό.
Εύκολη συνταγή για το κλασικό γλυκό
Συνταγή για ένα από τα πιο κλασικά κέικ παγκοσμίως
Το μαρινάρισμα με γιαούρτι, μέλι και αρωματικά δίνει μοναδική γεύση στο κοτόπουλο.
Σε τρία βήματα
Θέλει αρκετή υπομονή – περιμένουμε 24 ώρες ανάμεσα στα δυο βρασίματα. Ομως το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει!
Το αγαπημένο μας πρωινό τώρα με λιγότερα λιπαρά από ποτέ
Εύκολη συνταγή με τρία βήματα για το πιο δροσιστικό επιδόρπιο
Δε χρειάζεστε απαραίτητα παγωτομηχανή για αυτήν την υπέροχη συνταγή
Γίνεται με όλα τα ζυμαρικά αλλά σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σε αυτή τη συνταγή χοντρό μακαρόνι.
Εύκολη, γρήγορη και δροσερή, μπορεί να αποτελέσει και ελαφρύ γεύμα.
Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442