Νουντλς με γαρίδες και λαχανικά
Η συνταγή γίνεται και με φρέσκες γαρίδες, απλώς αυξάνεται ο χρόνος προετοιμασίας
Η συνταγή γίνεται και με φρέσκες γαρίδες, απλώς αυξάνεται ο χρόνος προετοιμασίας
Η κίτρινη κολοκύθα συνοδεύει εξαίσια και τα ζυμαρικά μας.
Χρησιμοποιούμε κρεμώδη τυριά, αρωματίζουμε με λεμονοθύμαρο και πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης
Φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα αριστοκρατικό περιβάλλον στην καρδιά του Μέιφερ με δημιουργίες που υπογράφει το νέο τρομερό παιδί της βρετανικής κουζίνας Ολι Νταμπού.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το ποτό που έχει συνδεθεί με την επισημότητα, τις νίκες και τις επιτυχίες.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει πέντε μοναδικές ιστορίες για το αγαπημένο μας ποτό
Ενα ολοκληρωμένο γεύμα, θρεπτικό και ελαφρύ για κάθε μέρα.
Μια ανοιχτή αλμυρή πίτα σαν τάρτα, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και γλυκιά.
Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα
Ενα πρωτότυπο και αρωματικό πιάτο.
Μια συνταγή με έντονα τα αγαπημένα στοιχεία των Επτανησίων, το σκόρδο, το πιπέρι και την οξύτητα.
Το Foodie του BHMAgazino παρουσιάζει έναν εύκολο και έξυπνο τρόπο να τρώμε υγιεινά.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει τους πιο «κομψούς» πειρασμούς για κάθε εποχή του χρόνου
Το σκόρδο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του πιάτου. Αν όμως δεν θέλουμε να έχει έντονη μυρωδιά, μπορούμε να ζεματίσουμε το σκόρδο σε καυτό νερό προτού το προσθέσουμε στο φαγητό είτε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες σκελίδες
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει γλυκά σνακ που μπορούν να καταναλωθούν άφοβα ακόμη και καθημερινά.
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει διαφορετικά είδη κρέατος μαγειρεμένα με πλούσια σάλτσα ντομάτας από διάσημους έλληνες σεφ.
Το αγαπημένο γλυκό σε μια (ακόμα) πιο υγιεινή εκδοχή.
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το πιο απαραίτητο πιάτο για ένα τραπέζι, τώρα που πέφτει ο υδράργυρος.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα πλούσιο μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Μια σαλάτα που ιδανικά τρώγεται ζεστή.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζοντας το κουσκούς περιμετρικά και αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο, όπου βάζουμε τα λαχανικά.
Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, με 270 θερμίδες.
Μια συνταγή από τη Μήλο – ιδανικά χρησιμοποιούμε, αν βρούμε, μηλέικο πελτέ (είναι φτιαγμένος από άνυδρα ντοματίνια και έχει εξαίσια γεύση)
Το Foodie και το ΒΗΜΑgazino λατρεύει τον καφέ. Μια νέα άφιξη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.
Σερβίρουμε τα όσπρια με τα κρεμμύδια και λουκάνικο γαλοπούλας. Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα πιπέρι ή/και θυμάρι.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino γεύεται το πιο νόστιμο brunch και μοιράζεται μαζί σας τις συνταγές για αβγά Μπενεντίκτ και πανκέικ
Τέλεια πρόταση για σνακ ή για παιδικό πάρτι
Το πιάτο αυτό έχει τις βασικές γεύσεις από ένα παραδοσιακό πιάτο του Βιετνάμ και μαγειρεύεται πολύ γρήγορα .
Το σαλάμι αέρος Κέρκυρας εκτός από γεύση του ώριμου αλλαντικού δίνει άρωμα από το κάπνισμα, το σκόρδο και το πιπέρι
Ενα γευστικό πιάτο κατάλληλο και για όσους είναι vegan.
Η παράδοση θέλει των Φώτων να τρώμε ψαρικά
Πληρώνεις μόλις….212 ευρώ και παίρνεις 50 γραμμάρια γευστικής μαγείας… Είναι η ακριβότερη σοκολάτα στον κόσμο και φτιάχνεται από τη σοκολατοβιομηχανία To’ak, αποκλειστικά από κακάο και ζάχαρη! Ο λόγος της τσουχτερής τιμής της δεν είναι άλλος από την πρώτη ύλη, αφού η σοκολάτα αυτή παράγεται από τα σπάνια κακαόδεντρα του Ισημερινού. Κάθε μπάρα αποτελείται κατά 81% μαύρη […]
Αντί για άγρια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος μανιταριού μας αρέσει
Λίγο θα αηδιάσεις, λίγο θα σιχαθείς, λίγο θα τα ξεχάσεις για πάντα
Νόστιμη, πρωτότυπη, εύκολη, χορταστική!
Μια διαφορετική κολοκυθόπιτα με ανθότυρο και μετσοβόνε
Αρωματικός, εξαίσιος και έτοιμος σε 20 λεπτά.
Φτιαγμένο από κουραμπιέδες, ανεβατό, γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο και φιστίκια Αιγίνης
Μια εύκολη, γιορτινή και πρωτότυπη πρόταση για το αγαπημένο κρεατικό. Η μαρινάδα δίνει ένταση και η γλυκανισάτη γεύση της μαραθόριζας δροσιά στο τελικό αποτέλεσμα.
Ευωδιάζει κανέλα, γαρύφαλο και μανταρίνι ενώ το φουντούκι μαζί με την σοκολάτα εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Μια εναλλακτική πρόταση για τα γιορτινά τραπέζια
Το μυστικό βρίσκεται στο αργό βράσιμο του κρέατος μια μέρα πριν. Η πέτσα θωρακίζει το κρέας και το κρατά μαλακό και μετά το ψήσιμο στον φούρνο, ενώ το γλασάρισμα με τη σάλτσα του δίνει μοναδική γεύση.
Συστατικό υλικό των παραδοσιακών μας συνταγών, το «σπασμένο» σιτάρι διεκδικεί το ρόλο του στο γιορτινό τραπέζι.
Είναι νόστιμα, θυμίζουν Χριστούγεννα και μπορούν εύκολα να γίνουν στολίδια για το δέντρο μας, αν κάνουμε προσεκτικά μια μικρή τρύπα στο επάνω μέρος τους, μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο που είναι ακόμη μαλακά.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442