Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Cooking

Αυτά είναι τα καλύτερα wine bar της Αθήνας

Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα wine bars της Αθήνας: από την κάβα τους, μέχρι προτάσεις για τα «δυνατά» τους σημεία. Απολαύστε τα.

Σύνταξη
Σύνταξη

«Ένοχος» για τις περιττές θερμίδες των διακοπών ο μπουφές στα ξενοδοχεία - 9+1 tips για να τις αποφύγετε

Οι γευστικές απολαύσεις είναι πολλές και οι θερμίδες... περισσότερες - Οι συμβουλές για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα κιλά στις διακοπές

Σύνταξη
Σύνταξη

Ένας Έλληνας σεφ στον Λευκό Οίκο: Η συναρπαστική ζωή του μετανάστη-σεφ Χρήστου Μπισιώτη

O Έλληνας σεφ Χρήστος Μπισιώτης μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2007 και έφτασε να μαγειρεύει για τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Λεμπρόν Τζέιμς

Σύνταξη
Σύνταξη

Το ελληνικό «υγιεινό» παγωτό με ιστορία... ενός αιώνα που ξεχώρισε ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου

Ποιο είναι το λαχταριστό παγωτό με γεύση μαύρης σοκολάτας που έρχεται από την Κέρκυρα και που αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως από το Taste Atlas

Σύνταξη
Σύνταξη

«The Bear» - Καυτηριάσει την τοξική κουλτούρα των εστιατορίων, αλλά δεν αποφασίζει ποιος φταίει

Αρχικά εξυμνήθηκε για τη διερεύνηση των πολύπλοκων τραυμάτων της εργασίας στην κουζίνα, τώρα στην τρίτη σεζόν της η σειρά βουλιάζει από τα cameos των σταρ-σεφ που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ειλικρίνειά της.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Η άγνωστη ιστορία του χοτ ντογκ - Όλα ξεκίνησαν το 1856

Το πιο αρχετυπικό από τα αμερικανικά τρόφιμα ξεκίνησε όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να ξανασυνδέονται στη δεκαετία του 1860 μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και να διαμορφώνουν τη νέα τους ταυτότητα.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Μικρά μυστικά για να μην πετάμε φρούτα και λαχανικά

Καλοκαίρι, ζέστη και τα τρόφιμα χαλάνε πιο εύκολα. Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, δίνει απλές συμβουλές, για να μην πετάμε φρούτα και λαχανικά, που χρυσοπληρώσαμε.

Σύνταξη
Σύνταξη

Ο Άντονι Μπουρντέν έγινε meme μετά θάνατον

Οι θαυμαστές του αγαπημένου σεφ του έδωσαν ένα σαφώς σύγχρονο είδος ψηφιακής μεταθανάτιας ζωής -στο επίκεντρο τρυφερών παρωδιακών αστείων.

Σύνταξη
Σύνταξη

Οι πατάτες είναι το τέλειο λαχανικό αλλά τις τρώμε λάθος

Η ταπεινή πατάτα είναι ένα θαυματουργό λαχανικό, αλλά οι άνθρωποι τρώνε λιγότερες από ποτέ και έχουν εγκαταλείψει τις φρέσκες πατάτες για τις κατεψυγμένες. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τη φήμη της πατάτας;

Σύνταξη
Σύνταξη

7 υγιεινά τρόφιμα και ποτά που συνδέονται επιστημονικά με μικρότερη διάρκεια ζωής

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι τα ντόνατς δεν είναι ιδανικά για τη μακροζωία, αλλά οι γιατροί λένε ότι και αυτά τα υγιεινά τρόφιμα και ποτά πρέπει να καταναλώνονται επίσης με μέτρο.

Σύνταξη
Σύνταξη

Πώς διαλέγουμε καρπούζι; Τα μυστικά από μια αγρότισσα

Πόσες φορές έχετε αγοράσει ένα καρπούζι που φαινόταν ώριμο και ζουμερό, για να αποδειχθεί άγλυκο ή στιφό; Κι όμως υπάρχουν μυστικά και μέθοδοι για να το αποφύγετε.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Έχουμε εμμονή με τις θερμίδες εδώ και 100 χρόνια εξαιτίας ενός βιβλίου που δεν έχετε ακούσει ποτέ

Η γιατρός και συγγραφέας Lulu Hunt Peters άρχισε να μετρά θερμίδες το 1918 - εκατό χρόνια αργότερα τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Η επιστήμη θέλει να σας κάνει να τρώτε το λευκό ψωμί δίχως τύψεις

Οι αρτοβιομηχανίες προσπάθησαν στο παρελθόν να κάνουν τα λευκά ψωμιά τους πιο υγιεινά προσθέτοντας πίτουρο στο αλεύρι τους, αλλά στους πελάτες τους δεν άρεσε η γεύση και η υφή

Σύνταξη
Σύνταξη

Συνθετικός καφές: φθηνότερος και… φιλικός στο περιβάλλον

Τουλάχιστον έξι εταιρείες χρησιμοποιούν τη βιοτεχνολογία και την επιστήμη των τροφίμων προκειμένου να αντικαταστήσουν τον κλασικό - Ο ψευδοκαφές μπορεί να παραχθεί με την επεξεργασία μιας σειράς συστατικών, από τα ρεβίθια και τα κουκούτσια των χουρμάδων έως τους σπόρους Ramon

Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη

Τροφική δηλητηρίαση: Τα 10 σημεία που πρέπει να προσέχετε στα τρόφιμα

Η ημερομηνία λήξης, ο τρόπος μαγειρέματος και η κακή συντήρηση αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης δηλητηρίασης - Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να προσέχετε και τι να αποφεύγετε

Σύνταξη
Σύνταξη

Η επανάσταση του συνθετικού καφέ: Eίναι οι αλεσμένοι σπόροι χουρμά τόσο νόστιμοι όσο ο πραγματικός;

Η καθημερινή μας συνήθεια της καφεΐνης δεν κάνει καλό στον πλανήτη. Ευτυχώς, οι ερευνητές βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις για τους αλεσμένους κόκκους καφέ. Μένει, μόνο, να ακουλουθεί και η γεύση.

Σύνταξη
Σύνταξη

Πώς δεν θα παχύνετε στη νηστεία

Κάνετε νηστεία; Δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της νηστείας; Τι πρέπει να προσέξετε για να μην αυξήσετε το βάρος σας και να επωφεληθείτε από τις υγιεινές διατροφικές επιλογές;

Σύνταξη
Σύνταξη

Το νέο beef του RZA από τους Wu-Tang Clan είναι κυριολεκτικό: Πλέον είναι vegan

Ο RZA, ο ηγέτης της πρωτοποριακής hip-hop κολεκτίβας Wu-Tang Clan, δεν είναι μόνο παραγωγός, ράπερ, σκηνοθέτης, μουσικός και ηθοποιός. Είναι επίσης υποστηρικτής ενός τρόπου ζωής χωρίς κρέας.

Σύνταξη
Σύνταξη

«Συνειδητοποιούν τι κάνουν;» - Ο «πόλεμος» του παγωτού στο Μιλάνο με φόντο την άγρια νυχτερινή ζωή

Η προσπάθεια της ιταλικής πόλης να βοηθήσει τους κατοίκους της που στερούνται ύπνου χαρακτηρίζεται παρατραβηγμένη

Μαρία Κρουστάλη
Μαρία Κρουστάλη
Μαρία Κρουστάλη
Μαρία Κρουστάλη

«Don't buy it» - Διατροφολόγος αποκαλύπτει τι δεν αγοράζει ποτέ από το σούπερ μάρκετ

Πρόκειται για τρόφιμα που περιέχουν αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης συστατικά, ενώ είναι πλούσια σε νάτριο, ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά - «Μπορούμε απλά να τα φτιάξουμε σπίτι μας με υγιεινά υλικά»

Σύνταξη
Σύνταξη

Το Eat or Not To Eat? Τι σημαίνει ο όρος «διατροφική κουλτούρα» και σε ποιο «στρατόπεδο» ανήκετε;

Η άρνηση της ευχαρίστησης που παίρνουμε από το φαγητό από τη μία και ότι το φαγητό πρέπει να είναι απολαυστικό, από την άλλη είναι μία ακόμα διάκριση ανάμεσα σε αυτούς που τρώνε καλά και σε εκείνους που τρώνε άσχημα αλλά και ανάμεσα στους αδύνατους και... στους "αδύναμους".

Σύνταξη
Σύνταξη

Ο Economist αποθεώνει τον μουσακά: «Το πάνθεον της ελληνικής γαστρονομίας»

Το πώς η Ελλάδα έχει αγκαλιάσει το συγκεκριμένο πιάτο είναι ένα «μάθημα για το πώς σφυρηλατούνται οι παραδόσεις και πώς εξελίσσεται η κουζίνα ενός έθνους», επισημαίνει το άρθρο.⁠

Σύνταξη
Σύνταξη

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024
Απόρρητο