Αρνάκι του Πάσχα: 3 τρόποι να το απολαύσετε και τις επόμενες μέρες
Όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το αρνάκι του Πάσχα που έχει περισσέψει τις επόμενες ημέρες των γιορτών.
Όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το αρνάκι του Πάσχα που έχει περισσέψει τις επόμενες ημέρες των γιορτών.
Θυμάμαι ακόμη το διαμέρισμα μιας μακρινής θείας, εδώ παραδίπλα, στην 3ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η περιοχή υπήρξε από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες της Αθήνας.
Οι ειδικοί σε θέματα φουσκώματος, καρκίνου του παχέος εντέρου και άλλων πεπτικών προβλημάτων μοιράζονται τι αποφεύγουν οι ίδιοι.
Tα κατάλληλα ποτά και αναψυκτικά θα οδηγήσουν αυτό το άκρως παραδοσιακό τραπέζι σε μια γαστρονομική απογείωση.
Ποια είναι η κατάλληλη μπάρα πρωτεΐνης για εσάς και ποια είναι τα συστατικά που θα πρέπει να περιλαμβάνει για να ικανοποιήσει τις διατροφικές σας ανάγκες και τους fitness στόχους σας;
To Füde Dinner Experience σας καλεί για δείπνο με την προϋπόθεση πως θα αφήσετε τα ρούχα σας έξω από την αίθουσα
Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του Μουσείου στη Ρόδο
Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή
Αυτό το Πάσχα δοκιμάστε την vegan εκδοχή της μαγειρίτσας.
Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, γιορτάζουμε μαζί τον vegan τρόπο ζωής
«Γιαγιαδίστικες» συνταγές από όλο τον κόσμο κατακτούν τη Νέα Υόρκη. Τα σπιτικά φαγητά με μυστικά χιλιάδων ετών και η «Greek YiaYia».
O φούρνος του σπιτιού μας μπορεί να μας δώσει πεντανόστιμες επιλογές.
Ένα all day μοντέρνο καφενείο στου Ψυρρή δηλώνει ότι «παντού καλά είναι, στον Τράγο όμως είναι ακόμη καλύτερα».
Είναι υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη E.
Σκορδαλιά έφτιαχναν και οι Αρχαίοι Έλληνες.
Η εντομοφαγία θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και ήδη παρασκευάζονται και καταναλώνονται ζύμες, μπισκότα και άλλα προϊόντα με αλεύρι εντόμων.
Οι ομοιότητες και οι διαφορές ανάμεσα στην χορτοφαγική και στην vegan διατροφή
Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να μαγειρέψουμε το μπέικον
Reducetarianism – Η νέα τάση στη διατροφή που βοηθά το περιβάλλον
Τι μπορεί να μας προσφέρει μια vegan διατροφή και στάση ζωής;
Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα, που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια
Για μια ακόμη φορά τα stages θα είναι δύο, ένα στην Αριστογείτονος και ένα στην Φιλοποίμενος, και δίπλα στους Djs θα σταθούν συνολικά 20 performers
Φτιάχνουμε σπιτικές βάφλες με λιγότερες θερμίδες
Θρεπτικό και υγιεινό φιλέτο σολομού με σαλάτα εύκολα και γρήγορα
Φτιάχνουμε εύκολα σπιτικά σπρινγκ ρολς
Μία από τις πιο συνήθεις διατροφικές τάσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι οι δίαιτες χορτοφαγίας. Τι πρέπει να ξέρουν όμως όσοι έχουν περιορίσει ή αποκλείσει την κατανάλωση ζωικών προϊόντων; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας δίαιτας;
Ποια θα ήταν τα γεύματά μας αν τρώγαμε για μια εβδομάδα ως vegan;
Πίτσα για vegans εύκολα και γρήγορα
Με την αυξανόμενη εισοδηματική ανισότητα και τις ατελείωτες ιστορίες για κακές εργασιακές πρακτικές σε πολυτελή εστιατόρια, ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;
Όλα όσα ισχύουν για τον βιγκανισμό
Το έναυσμα δόθηκε από τα κρασιά που έχουν βρεθεί και ανασυρθεί από ναυάγια
Αντί να καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες κρέατος μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις
Τα 10 μυστικά για να ψήσετε με επιτυχία την Τσικνοπέμπτη
Φέτος, γιορτάζουμε τα Κούλουμα με οικολογική συνείδηση, με τη βοήθεια του Μακεδονικού Χαλβά
Τα σχέδια του Γιάννη Σαλκιντζή για το υπεραιωνόβιο «μπογατσάτζιδικο», το έθιμο της Πρωτοχρονιάς και πως προτιμούσε τη μπουγάτσα του ο Ελευθέριος Βενιζέλος
To Σymposio Festival αύριο, Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι
Το κίνημα των φουτουριστών του 1909 προσπάθησε να καταργήσει τα ζυμαρικά και το μόνο που κέρδισε ήταν αυτό το νόστιμο πιάτο.
Βασικοί κανόνες για ασφάλεια χωρίς σπατάλη τροφίμων.
Ο συνδυασμός τελικά δεν βλάπτει τον οργανισμό, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Agricultural and Food Chemistry»
Ο Θεόδωρος και ο Γιώργος Γεννιτσάκης άνοιξαν ένα κομψό «μαγειρείο το πρωί-τζαζ μπαρ το βράδυ» στο ένατο διαμέρισμα της πόλης για να κάνουν το όνειρο της μαμάς τους πραγματικότητα.
Νέα αποστακτήρια ξεφυτρώνουν, παλιά εκσυγχρονίζονται. Η νέα χρυσή εποχή του ουίσκι μόλις ξεκίνησε…
Πρόσφατες αναφορές καθώς και η απόφαση να κλείσει το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο έχουν προκαλέσει αντιδράσεις εναντίον του 1% των εστιατορίων. Ποιο είναι το ανθρώπινο κόστος αυτού του είδους φαγητού και πόσο θα διαρκέσει;
Ένα «ακίνδυνο» δείγμα κυττάρων από έναν χοίρο μπορεί να παράγει εκατομμύρια τόνους «καλλιεργημένου κρέατος» και διαφημίζεται ως πολύ καλύτερο για το κλίμα. Μήπως αυτό είναι το μέλλον της ηθικής διατροφής, αναρωτιέται ο Όλιβερ Μίλμαν στην Guardian.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ψητά τσιπς κολοκύθας και να τα απολαύσουμε χωρίς ενοχές
Ο Φλεβάρης, ως γνωστόν ο μήνας των ερωτευμένων δημιουργεί ένα κλίμα γιορτής.
Τα τρίγωνα Πανοράματος, το εμβληματικό γλυκό της Θεσσαλονίκης, διεκδικούν πιστοποίηση Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.
Φτιάχνουμε με ευκολία και άνεση βασιλόπιτα κέικ ή τσουρέκι και αναβαθμίζουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες, επιλέγοντας την καλύτερη κουζινομηχανή.
Το φούσκωμα και τα παραπανίσια κιλά που μας φέρνουν τα τραπέζια των εορτών αποτελούν κάθε χρόνο κάτι το αναπόφευκτο. Συνεπώς η αποτοξίνωση του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Δεν πάει ο νους σας...
Δεκάδες βιοτεχνικά αρτοποιεία (φούρνοι της γειτονιάς), έμπειροι αρτοποιοί ανέλαβαν τη δημιουργία της βασιλόπιτας.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η βασιλόπιτα σας πρέπει να ξεχωρίσει στο εορταστικό τραπέζι.
Εύκολη, γρήγορη και με μόλις 6 υλικά για εκείνους που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τη ζαχαροπλαστική.
Χυλοπίτες για μακροζωία, καλαμποκόψωμο για πλούτο και ψάρι για επιτυχία
Ο βαυαρός οινοποιός που ερωτεύτηκε την Αχαΐα, έμελλε να σημαδέψει ανεξίτηλα την ελληνική οινοποιητική παράδοση
Το κλειδί για να νικήσετε το hangover είναι η ενυδάτωση
Ο θάνατος ενός Πακιστανό-Σκωτσέζου σεφ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μαγείρεψε το πρώτο κοτόπουλο tikka masala στον κόσμο, προκαλεί μια πλημμύρα από αφιερώματα σε αυτό που περιγράφεται ως «το εθνικό πιάτο της Βρετανίας» - και αναζωπυρώνει μια συζήτηση σχετικά με την πραγματική του προέλευση.
Είναι κρέας... 15 ετών
Ο γαστρονομικός ιστότοπος Chef’s Pencil δημιούργησε έναν χάρτη που δείχνει τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλο τον κόσμο
Στις κορυφαίες προτιμήσεις ανθρώπων από όλο τον πλανήτη η ελληνική κουζίνα. Τα πιο δημοφιλή πιάτα και οι προτάσεις.
Η σωστή προετοιμασία και οργάνωση στην κουζίνα είναι το παν
Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το Χριστόψωμο είναι ευλογημένο ψωμί. Το κόβουν ανήμερα τα Χριστούγεννα, ανταλλάσσοντας πολλές ευχές.
Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φτιάξετε και να σερβίρετε την γαλοπούλα τα Χριστούγεννα;
Σήμερα στα Τρίκαλα η γαστρονομία έχει το δικό της ξεχωριστό brand name «Meteorisimo», μέσω του οποίου διασυνδέεται ο γαστρονομικός πολιτισμός με τα τοπικά προϊόντα και τη σύγχρονη γαστρονομία
Εύκολη συνταγή για σπιτικές κροκέτες τόνου
Μάθετε να φτιάχνετε κι εσείς αυτή τη διάσημη σαλάτα αντί να την παραγγέλνετε. Συνδυάζεται ιδανικά με ζυμαρικά και ψητά κρεατικά. Ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο και ελαφρύ μεσημεριανό
Ο πληθωρισμός πλήττει σκληρά τις τιμές των τροφίμων. Τι συμβιβασμούς πρέπει να κάνει, λοιπόν, κάποιος στην κουζίνα του;
Ιδανική για όσους κάνουν δίαιτα ή όσους προσέχουν τη διατροφή τους
Απέχει 45 λεπτά από την πόλη, δεν έχει μενού και τα φαγητά μαγειρεύονται αποκλειστικά σε πήλινα σκεύη
Χριστουγεννιάτικα γλυκά με σοκολάτα, κανέλα και - φυσικά - μπόλικο, ελληνικότατο μέλι για να απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας.
Πεντανόστιμες, πρωτότυπες, εύκολες και γρήγορες συνταγές!
Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δοκιμάζουμε κορυφαία γιορτινά ποτά από όλο τον κόσμο και δίνουμε νέα διάσταση στις γιορτές.
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλη την Ελλάδα για να εμπνευστούμε για το γιορτινό μας τραπέζι και να τα απολαύσουμε όπως παλιά.
Η μπαγκέτα είναι το σύμβολο της γαλλικής κουζίνας
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442