Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Μελάς στο One Channel: Σημαντικά και ουσιαστικά τα νομοσχέδιά μας

Γ. Μελάς στο One Channel: Σημαντικά και ουσιαστικά τα νομοσχέδιά μας

Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μίλησε στην εκπομπή One Talk ο βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μελάς

Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μίλησε στην εκπομπή One Talk ο βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μελάς. «Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές. Ένας μήνας στον οποίο η κυβέρνηση έχει δείξει αρκετά μεγάλη σοβαρότητα» επεσήμανε ο κ. Μελάς.

«Από τις πρώτες μέρες παραδόθηκαν οι μπλε φάκελοι με το έργο που πρέπει να υλοποιήσει κάθε υπουργείο, στο εκάστοτε χρονοδιάγραμμα» ανέφερε και τόνισε πως «ο πρωθυπουργός έχει δείξει μια δυναμική. Αύριο ψηφίζεται το τρίτο νομοσχέδιο μας. Και μάλιστα είναι όλα σημαντικά και ουσιαστικά νομοσχέδια για τους Έλληνες πολίτες, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ».

«Για το επιτελικό κράτος δεχθήκαμε πολλές τροπολογίες από την αντιπολίτευση. Εμείς τους ακούμε» σημείωσε, αν και «ήταν λάθος η επίθεση του κ. Τσίπρα στον κ. Γεραπετρίτη. Δεν τιμάει το κοινοβούλιο τέτοιες συμπεριφορές» σχολίασε χαρακτηριστικά. Τέλος υποστήριξε πως το διϋπουργικό νομοσχέδιο λύνει τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς – Ματέο Μπερετίνι

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς – Ματέο Μπερετίνι. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Στέφανος Τσιτσιπάς – Ματέο Μπερετίνι για τα ημιτελικά του Swiss Open του Γκστάαντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024