Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οδεύει προς Μονακό ο Ικάρντι

Οδεύει προς Μονακό ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μονακό, με τη γαλλική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ.

Ο Μάουρο Ικάρντι όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ίντερ για λογαριασμό της Μονακό. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Αντόνιο Κόντε, όμως θα έμενε στην Ιταλία, διότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Γιουβέντους αλλά και από της Ρόμα και Νάπολι.

Όμως τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, Μονακό και Ίντερ συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Μάουρο Ικάρντι στο Πριγκιπάτο, σε ένα εντυπωσιακό deal για τους Μονεγάσκους.

Συγκεκριμένα, η Μονακό μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ και προσφέρει στους νερατζούρι τα ίδια χρήματα με αυτά που έδιναν οι παρτενοπέι.

Αυτά αντιστοιχούν περίπου σε 60 εκατ. ευρώ και τα βρήκαν κι εκείνοι με την ιταλική ομάδα. Εκεί όπως που φαίνεται να υπερτερεί η Μονακό είναι στο συμβόλαιο του Ικάρντι αφού δίνει περίπου 5 εκατ. ευρώ περισσότερα από τη Νάπολι, δηλαδή 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024