Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ESPN: Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους αθλητές του 21ου αιώνα ο Γιάννης Αντετοκουνμπο

ESPN: Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους αθλητές του 21ου αιώνα ο Γιάννης Αντετοκουνμπο

Το πασίγνωστο αμερικάνικο Μέσο καταχώρησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη λίστα του με τους 100 σπουδαιότερους αθλητές στον 21ο αιώνα.

Το ESPN αρέσκεται στο να δημιουργεί λίστες, τοποθετώντας αθλητές σε συγκεκριμένες θέσεις, είτε μιλάμε για μπάσκετ, είτε για αμερικάνικο ποδόσφαιρο, είτε για όλα τα αθλήματα μαζί, όπως τώρα.

Έτσι το μεγάλο ειδησεογραφικό Μέσο έφτιαξε τη λίστα με τους 100 σπουδαιότερους αθλητές του 21ου αιώνα, από διάφορα αθλήματα και από όλες τις χώρες.

Μέσα στη λίστα συναντούμε και ένα δικό μας παιδί. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αλλάξει άρδην την ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς τα τελευταία χρόνια, κρατώντας τους ψηλά στο ΝΒΑ, με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021. Έτσι από το ESPN τον κατατάσσουν στην 42η θέση!

«Όταν οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν ένα αδύνατο παιδί από την Ελλάδα,που έπαιζε μπάσκετ μόνο για δύο χρόνια, με την 15η επιλογή στο Draft του 2013, ήταν αδύνατο να προβλέψουμε πώς η άφιξή του θα άλλαζε την τροχιά του franchise για την επόμενη δεκαετία», αναφέρει αρχικά το ESPN και συνεχίζει:

«Ο Αντετοκούνμπο μετέτρεψε τον εαυτό του από ένα άγνωστο, αλλά πολλά υποσχόμενο project, σε έναν από τους πιο κυρίαρχους πάουερ φόργουορντ της ιστορίας και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποκορύφωμα τους 50 πόντους που έβαλε στους τελικούς του NBA το 2021, για να οδηγήσει τους Μπακς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια».

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως το ESPN έχει τοποθετήσει ως νo.1 της λίστας τον Μάικλ Φελπς, με τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Λιονέλ Μέσι να συμπληρώνουν το Top-3.

Sports in

Το πιο χρήσιμο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα

Ο Σπανούλης ήθελε ένα φιλικό με μεγάλη αντίπαλο και η Σερβία ήταν η καλύτερη επιλογή για τελικό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024