Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
H 13χρονη εγγονή του Donald Trump έχει γενέθλια και τα γιόρτασε φαντασμαγορικά – Το ταξίδι στην Ινδία και το ρομαντικό πάρτι

H 13χρονη εγγονή του Donald Trump έχει γενέθλια και τα γιόρτασε φαντασμαγορικά – Το ταξίδι στην Ινδία και το ρομαντικό πάρτι

«Το να σε βλέπω να γίνεσαι μια έφηβη, μοιάζει με όνειρο», έγραψε μεταξύ άλλων η Ivanka Trump.

Η οικογένεια του Donald Trump βρίσκεται στο προσκήνιο των media, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, αλλά και την πρώτη δημόσια ομιλία της εγγονής του Kai Trump. Αυτή τη φορά, μια άλλη εγγονή του έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα η κόρη του, Ivanka Trump θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην 13χρονη κόρη της, Arabella, η οποία γιόρτασε στις 17 Ιουλίου τα 13 της χρόνια. Η διάσημη μητέρα της δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες όπου βλέπουμε στιγμιότυπα της οικογένειας των τελευταίων ημερών. «Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις σε μια έφηβη, μοιάζει με όνειρο», έγραψε μεταξύ άλλων η Ivanka Trump. Από τις εικόνες καταλαβαίνουμε πως η νεαρή Arabella είναι μεγάλη fan και της Taylor Swift μιας και η τούρτα της έγραφε επάνω στίχους από τραγούδι της διάσημης τραγουδίστριας.

«Τα αγόρια θέλουν την αγάπη μόνο αν είναι βασανιστήριο», έγραψε χαρακτηριστικά στην τούρτα από το τραγούδι της Swift με τίτλο Blank Space. Φαίνεται πως η νεαρή εγγονή του Trump έχει πολλά ενδιαφέροντα μιας και πέρα από τη μουσική, της αρέσουν αθλήματα, τα ταξίδια, η μαγειρική, αλλά και η τέχνη.

Να σημειωθεί πως η 13χρονη Arabella μαζί με την οικογένειά της, ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρες και στην Βομβάη της Ινδίας, προκειμένου να δώσουν το παρών στον γάμο του αιώνα, δηλαδή στον γάμου του μεγιστάνα Anant Ambani. Εκεί φόρεσαν παραδοσιακές Ινδικές φορεσιές όπως προβλέπεται και απόλαυσαν τις παραδόσεις του τόπου.

Όσο για την Ivanka Trump, η ίδια έχει δηλώσει πως είναι αποφασισμένη να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την πολιτική «Λατρεύω τον μπαμπά μου, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου, έχω επιλέξει να βάλω σε προτεραιότητα τα παιδιά μου και την ιδιωτικότητα που έχουμε δημιουργήσει ως οικογένεια», είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή της Αμερικής, όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Νοεμβρίου.

Πηγή Grace

Sports in

Ο Λαμίν Γιαμάλ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, μετά την κατάκτηση του Euro 2024 με την Ισπανία, επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024