Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει την υποψηφιότητα Γερουλάνου ο ευρωβουλευτής Σάκης Αρναούτογλου

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει την υποψηφιότητα Γερουλάνου ο ευρωβουλευτής Σάκης Αρναούτογλου

«Θεωρώ ότι ο Παύλος Γερουλάνος είναι η καλύτερη επιλογή και για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Αρναούτογλου

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Σάκης Αρναούτογλου.

«Θεωρώ ότι ο Παύλος Γερουλάνος είναι η καλύτερη επιλογή και για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας», τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου σε δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι το κάνει «με απόλυτο σεβασμό σε κάθε υποψήφια και υποψήφιο πρόεδρο».

Η ηγεσία ενός Σοσιαλιστικού Κόμματος, πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής, οφείλει να διαθέτει μεταξύ άλλων «ικανότητα συνεργασίας, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενσυναίσθηση».

Υπενθυμίζεται ότι δήλωση στήριξης στον Παύλο Γερουλάνο είχε πραγματοποιήσει και ο Νίκος Παπανδρέου, εξίσου ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ολόκληρη η δήλωση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Σε μια εποχή αυξανόμενης ανισότητας και κοινωνικοοικονομικών προκλήσεων, ο ρόλος της ηγεσίας ενός Σοσιαλιστικού Κόμματος όπως είναι το ΠΑΣΟΚ είναι πιο σημαντικός από ποτέ και θα πρέπει να ενσαρκώνει τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της αλληλεγγύης ενώ παράλληλα θα πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να ηγηθεί αποτελεσματικά του κόμματος και να προωθήσει την ατζέντα του. Από τη στιγμή που το Κίνημά μας μπήκε σε διαδικασία εκλογής Προέδρου θεωρώ σκόπιμο να τοποθετηθώ ανοιχτά και χωρίς περιστροφές. Έχουμε την τύχη να έχουμε πολλές και ικανές υποψηφιότητες. Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει η ηγεσία ενός Σοσιαλιστικού Κόμματος επιδέχονται βέβαια πολλών διαφορετικών απόψεων και ερμηνειών.

Ωστόσο, εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά όπως ιδεολογική αφοσίωση, πολιτική και επικοινωνιακή ικανότητα, ηθική ακεραιότητα και δέσμευση για την κοινωνική αλλαγή και την υλοποίηση των σοσιαλιστικών ιδανικών, η ηγεσία ενός Σοσιαλιστικού Κόμματος οφείλει να διαθέτει και άλλα προσόντα, όπως η ικανότητα συνεργασίας, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η ενσυναίσθηση.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα ηγετικά προσόντα δεν είναι στατικά, αλλά οφείλουν να εξελίσσονται παράλληλα με τις αλλαγές που υφίσταται η κοινωνία και η πολιτική σκηνή.

Σταθμίζοντας όλα τα παραπάνω και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε υποψήφια και υποψήφιο πρόεδρο, θεωρώ ότι ο Παύλος Γερουλάνος είναι η καλύτερη επιλογή και για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας».

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024