Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
6 αναπάντεχες τάσεις στα αξεσουάρ που φορούν τώρα οι fashion insiders

6 αναπάντεχες τάσεις στα αξεσουάρ που φορούν τώρα οι fashion insiders

Ενσωματώνοντας αυτά τα αξεσουάρ στα σύνολά σας, θα διασφαλίσετε ότι θα είστε αβίαστα κομψές καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η μόδα γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και ελεύθερη. Είναι η στιγμή που μπορείτε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας μέσα από τα αξεσουάρ, προσθέτοντας πινελιές που αντανακλούν τη ζωντάνια και τη χαρά της εποχής.

Ανακαλύψτε τα must-have κομμάτια που θα δώσουν μια ανανεωμένη πνοή στο καλοκαιρινό σας στιλ, και κάντε κάθε εμφάνισή σας αξέχαστη.

Τσάντες Vanity

Τσάντες με δομημένη, κομψή γραμμή, όπως αυτές των Bottega Veneta και Savette, είναι απαραίτητες για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας στο καλοκαιρινό σας στιλ.

Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό

Ενώ τα γυαλιά με πλαστικό σκελετό παραμένουν δημοφιλή, οι μεταλλικοί σκελετοί κερδίζουν έδαφος. Οίκοι όπως Celine και Prada οδηγούν αυτή την τάση με μοντέρνα σχέδια που ταιριάζουν σε διάφορα σχήματα προσώπου.

Κοσμήματα με κοχύλια

Τίποτα δεν λέει καλοκαίρι όσο τα κοσμήματα με κοχύλια. Από λεπτά σκουλαρίκια μέχρι εντυπωσιακά κολιέ, αυτά τα κομμάτια προσθέτουν μια παραλιακή αίσθηση σε κάθε ντύσιμο.

Τσάντες Raffia

Το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, οι τσάντες raffia είναι πρακτικές και κομψές. Οι εξαιρετικά μεγάλες εκδόσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος, ιδανικές για να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα της παραλίας.

Μαντήλια στο κεφάλι

Ευέλικτα και κομψά, τα μαντήλια κεφαλιού κάνουν δυναμικό comeback. Είτε επιλέξετε έντονα σχέδια είτε κλασικά μοτίβα, είναι το τέλειο αξεσουάρ για να συμπληρώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

Cord – necklace

Με τον μινιμαλιστικό αλλά εντυπωσιακό τους σχεδιασμό, τα κολιέ με κορδόνι και γλυπτά μενταγιόν είναι αγαπημένα για το καλοκαίρι. Προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας χωρίς να επισκιάζουν το σύνολο σας.

Ενσωματώνοντας αυτά τα αξεσουάρ στα σύνολά σας, θα διασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα στο επίκεντρο της μόδας και αβίαστα κομψές καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Sports in

Στο… φουλ οι μηχανές του Παναθηναϊκού ενόψει Μπότεφ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια να κάνει ατομικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024