Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης του Σερβία-Ελλάδα: Εκεί θα δείτε το μεγάλο φιλικό

Αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης του Σερβία-Ελλάδα: Εκεί θα δείτε το μεγάλο φιλικό

Αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης του αγώνα Σερβία – Ελλάδα, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και όχι από την ΕΡΤ1, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί

Η Ελλάδα κοντράρεται με τη Σερβία σε ένα δυνατό τεστ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων (22/7, 21:00 ΕΡΤ), με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να δίνει στην Stark Arena το τελευταίο φιλικό πριν ταξιδέψει για το Παρίσι.

Λίγη ώρα πριν από το μεγάλο ματς, υπήρξε αλλαγή σχετικά με το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης καθώς ο αγώνας θα προβληθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και όχι από την ΕΡΤ1, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ποιοι θα είναι στην αποστολή

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε την Κυριακή (21/7) για το Βελιγράδι και το πρωί της Τρίτης (23/7), θα ταξιδέψει με προορισμό τη Λιλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δώδεκα του Βασίλη Σπανούλη για το σημερινό ματς είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει ανήμερα του παιχνιδιού στην Σερβία, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις θεραπείες θα εκτιμηθεί εκ νέου σήμερα από τους γιατρούς.

Sports in

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024