Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποκαλύπτουν στη Σερβία για τον Πετρούσεφ

Τι αποκαλύπτουν στη Σερβία για τον Πετρούσεφ

Ανατροπή δεδομένων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ερυθρό Αστέρα αποκαλύπτουν στη Σερβία

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ.

Τον Βούλγαρο φόργουορντ υποδέχτηκαν πολλοί φίλοι των Πειραιωτών, ενώ στη συνέντευξη Τύπου οι προέδροι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως ο Βεζένκοφ είναι η τελευταία κίνηση για τη νέα σεζόν, αλλά και πως το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει. Μάλιστα, τόσο ο Γιώργος όσο και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισαν ότι δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτης, παρά τα σενάρια που ακούγονται.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου στη Σερβία το πήραν απόφαση και προχώρησαν σε ανατροπή δεδομένων σχετικά με το μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα και τόνισαν πως δεν πρόειται να γίνει η μεταγραφή. Ο Πετρούσεφ θα μείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα αγωνιστεί κανονικά με στόχο το τέταρτο σερί Final Four.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «Telesport»

«Ο Βεζένκοφ συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και στα επόμενα πέντε χρόνια θα πάρει το απίστευτο πόσο των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν αποτελεί πρόβλημα για τους ηγέτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά όσους παραπάνω παίκτες μπορούν για τη νέα σεζόν», γράφουν οι Σέρβοι.

«Παρόλο που γράφτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, η επιστροφή του στη Σερβία φαίνεται πως δεν θα συμβεί. Μένει να δούμε αν η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζει να θέλει να διατηρήσει όλους τους παίκτες της ή θα αλλάξει κάτι στο κοντινό μέλλον. Αν ο Πετρούσεφ δεν πάει στον Ερυθρό Αστέρα, τότε η ομάδα θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση «4», αναφέρουν.

Sports in

Βεζένκοφ: «Για αυτό αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό – Μου λείπει η Euroleague»

Ο Σάσα Βεζένκοφ εξήγησε στα βουλγαρικά ΜΜΕ γιατί άφησε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024